Cons Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 YEMEYE HAZIRIM. LEŞ GİBİ KOKABİLİRİM. 1600 KALORİ YAĞ ALABİLİRİM. İŞERKEN BURNUM DÜŞEBİLİR. BUNU İSTİYORUM. PASTIRMALI BÖREK İSTİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 pastırmalı böreğe veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 böreğe vermem getirene veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abi leş misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 hayır pastırmalı börek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 at ölüsü gibi kokoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek pastırmalı börek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 layk değil senin gibi kusursuz bir insana pasıtmral börek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 İTELEYİN BANA O BÖREKLERİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 iste boyle, bir pastirmanin kopegi olursun, karma is a bitch derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 kakıtalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ben senin pastırmanlı böreğin meleğin bebeğin böreğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 cons pastırmalı börek yaratamıyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 pardon din konuşmak yasaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Ben gidermy bi kusayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 HEHEHEHEHhehehehehehheheHEHEHhehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 gidiim pacanga yiyiim ben de bi ara, iyi hatirlattin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 gece gece ağzım yüzüm sulandı. kadın olsaydım başka yerlerimde ıslanabilirdi. fakat erkek olduğum için sadece ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 git curry wurst ye otur yerine, essek herif :/ gece gece nasi canim cekti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 of bi cigkofte akardı simdi her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 vaniLLe said: git curry wurst ye otur yerine, essek herif :/ gece gece nasi canim cekti! Söyle?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Jahrein said: vaniLLe said: git curry wurst ye otur yerine, essek herif :/ gece gece nasi canim cekti!(td) sana (td) jahrein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 aa sen de mi burdaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abi ben de deli gibi istedim şu anda pastırmalı böregh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar