Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KADIN ve erkek :)

Morgana

Öne çıkan mesajlar

said:
RamsesII, 14 Temmuz 2004 14:11 tarihinde demiş ki:
Abi Allah'ta onları öyle yaratmış.Yani kadınlar bize göre güzeller,onlarda bize bakıyorlar kendilerince hoş buluyorlar.Sen bir erkeğe baktığında onu güzel görebiliyor musun?

aferin imana gel dökerler yoksa kızıl denizi tepene hehe[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Benim kadınlara karşı hiçbi zaafı olmayan arkadaşım var çok mutlu valla ona özendim belki ruh hastası ama mutlu :) Onun gibi olmaya çalışıom doğuştan oluyor galiba ama bakalım. Aşk acısı kötü bişi...[signature][hline]
BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La...

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

biz ona testosteron eksiklii diyoruz halk arasında :-) o hormon bi erkekte salgılanmayı durdursa, karşında eva herzigova striptiz yapsa bile kıpırdamaz...
[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 14 Temmuz 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBLeSSe, 14 Temmuz 2004 14:03 tarihinde demiş ki:
Edit: F klavyeden, Mac tan, Ve tc karakterleri göremekten çooook mutsuzum böhü

klavyeyi Q diye tanıtıp bakmadan yaz. akşama kadar alışırsın. ben öyle yapıyorum bir aydır. farketmiyorsun bile bir süre sonra.

bence dünkü konudan kalan kurtlardı bunlar. ne tümden bir aşağılama ne de tümden bir yüceltme var yazıda. nankör olayı uymamış,(edik; belki hint toplumunda ataerkilliğin çok daha ağır olması, erkeklerin bol bol hatun değiştirmesine sebep olmuştur, şu anda iki cinsiyette benzer nankör.) sülük olayını bir çok kereler gördüm, bi kaç tanesini hırpaladım bile (kızkardeş sahibi olmak zor zanaat) sivri sineği de anlamadım. hatunların geveze olması cuk oturmuş.

aslında bence paticiği bi süre kapatalım herkes evden çıksın kendine sevgili neyim bulsun[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!

[Bu mesaj Rahan tarafından 14 Temmuz 2004 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 14 Temmuz 2004 14:15 tarihinde demiş ki:
bence dünkü konudan kalan kurtlardı bunlar. ne tümden bir aşağılama ne de tümden bir yüceltme var yazıda. nankör olayı uymamış, sülük olayını bir çok kereler gördüm, bi kaç tanesini hırpaladım bile (kızkardeş sahibi olmak zor zanaat)

+1
said:

sivri sineği de anlamadım.

+1
said:
hatunların geveze olması cuk oturmuş.

+1

said:

aslında bence paticiği bi süre kapatalım herkes evden çıksın kendine sevgili neyim bulsun

+9852348975613245 :-) ehe[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

1)Pembe Patiye acan operasyonu çalışmalarımız devam ediyor.......
2)Mitolojilerin vs vs vslerin daha öncesine bakalım...
Dünya bomboşken cennette dolaşan iki aşık adem ile havva olur kendisi adem bu dünyada gayet güzel yaşarken çok sevgili havva yasaklanmış bir yiyeceği yediği için ikiside cezalandırılmıştır. Bakınız işte Kadın'ın yaptığına rahat batıyor dedikleri bu olsa gerek. Bunlar iki dakka yerinde duramaz tam rahata çıksanız bişi uyduruverirler...[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz.
Ne gerek var kavgaya
Sosyal ağlarda paylaş

kardeş o yasaklanmış meyve cinsel ilişkinin alegorik (imalı gibin) anlatımı oluyo ikisi beraber yedi yani :-P[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!
Sosyal ağlarda paylaş

Eagle biz kedi gibiyiz, sırnaşmayı severiz, sevilmek, ilgilenilmek isteriz
*mııııır mıııııırrrr*[signature][hline]
Happiest woman in the world: Bonepart's wife
In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

http://www.istanbulakademisi.com
Voys 10.07.2004 tarihinde demişki:
"Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBLeSSe, 14 Temmuz 2004 14:30 tarihinde demiş ki:
*mııııır mıııııırrrr*

sanırım bone bu kez burdaki erkeklerden bazılarının kıçındaki kılları yakarak işkence yapacak LOL[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 14 Temmuz 2004 14:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
*mııııır mıııııırrrr*

sizinle ilgilenecek ve size sırnaşacak kişi hemcinsiniz olamayağından (size kalmış bişey tabi) erkeklere muhtaç olduğunuz gerçeğini de göz önünde bulundurarak sunu soruyorum=

o zaman neden acı çektiriyosunuz yaaa!!??[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 14 Temmuz 2004 14:34 tarihinde demiş ki:
said:
*mııııır mıııııırrrr*

sizinle ilgilenecek ve size sırnaşacak kişi hemcinsiniz olamayağından (size kalmış bişey tabi) erkeklere muhtaç olduğunuz gerçeğini de göz önünde bulundurarak sunu soruyorum=

o zaman neden acı çektiriyosunuz yaaa!!??

A great hopless one in the force i sense
*!bastonunu tutarak ağır aksak karanlığa karışır*[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Belki birileri zaten yazmıştır veya konu başka bir yere gitmiştir ama ben yine de yazayım:

Köpeklerin görüşü: Bu insanlar beni çok seviyor.Beni besliyor, benimle ilgileniyorlar. Her istediğimi yapıyorlar. Bunlar Tanrı mı ne?

Kedilerin görüşü: Bu insanlar beni çok seviyor.Beni besliyor, benimle ilgileniyorlar. Her istediğimi yapıyorlar. Ben Tanrı myımı ne?

Yazının sonunda da erkeklerin köpek, bayanların kedi gibi düşündüğü yazıyordu ama ben inanmadım :-P

Bu arada sülüğün yapışkanlığı?!?[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.

[Bu mesaj Eraq tarafından 14 Temmuz 2004 14:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Siz de bize çektiriyorsunuz...
hatta acı çekmek çektirmek yalnız kadın/erkek arasında olmzki
insanlar bunu yupur
ark dost aile sokaktan geçen bile gün gelir acı çektirir[signature][hline]
In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

"Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBLeSSe, 14 Temmuz 2004 14:38 tarihinde demiş ki:
Siz de bize çektiriyorsunuz...
hatta acı çekmek çektirmek yalnız kadın/erkek arasında olmzki
insanlar bunu yupur
ark dost aile sokaktan geçen bile gün gelir acı çektirir

ya fiziksel bakımdan acıdan bahsetmiyorum kalp acısından bahsediorum

ayrıca başka birinin yaptığı bi ihanet vs. kalbini acıtabilir ama sevgilinin yaptığı ihanetin veya herhangi bişeyin vereceği acı onla asla bir tutulamaz[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sosyal ağlarda paylaş

Eagle ihanet sadece aşkta olmaz[signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBLeSSe, 14 Temmuz 2004 14:45 tarihinde demiş ki:
Eagle ihanet sadece aşkta olmaz

bak bunu diyeceğini bildiğimden şunu yazmıştım ayrıca ama...

said:
eagle_dnz, 14 Temmuz 2004 14:40 tarihinde demiş ki:ayrıca başka birinin yaptığı bi ihanet vs. kalbini acıtabilir ama sevgilinin yaptığı ihanetin veya herhangi bişeyin vereceği acı onla asla bir tutulamaz

[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 14 Temmuz 2004 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ouz_UFO, 14 Temmuz 2004 14:39 tarihinde demiş ki:
burdan şu anlaşılıyor : bir erkek kadın gibi, bir kadın da erkek gibi düşünemez ki gayet açık zate

Zaten öyle olması gerekli. Birbirimizi anlamış olsak hiçbir şeyin tadı kalmaz ki. O zaman "Yaa şimdi, evet dedi, ama gerçek anlamda mı evet dedi, yoksa hayır mı demek istedi?" şeklinde ikilemlere düşemiceksin.

Bunlar hayatın tadı tuzu, boşverin. Bırakın onları anlamayalım. :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBLeSSe, 14 Temmuz 2004 14:53 tarihinde demiş ki:
iide hiç bir acı diğeri ile 1 tutulamazki
acılar insanların olaylara/kişilere verdikleri değerğ görede değşir
ay aman neyse konu belli cevabıda insanın önemsırası

ya tabii ki öle bende zaten en büyük acı aşk acısıdır (gerçek dostun yoksa) demeye uğraşıorm ve bunun içide zaten

acılar bir deildir herkes ihanet edebilir ama en büyüğü aşk ihanetidir

da var[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 14 Temmuz 2004 14:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

25 yşındayım Eagle
Daha göreceğim öreneceğin pek çok şey var
Aşk ihaneti de yaşadım, başka ihanetlerde
Fakat kişiye göre değşir dememin nedeni, aşk ihanetinden bana daha çok acı veren bir ihanet yaşamamdır.
Bu başkalarına da olmuştur...
ay tmm işte sence en çok acı veren aşk ihaneti, yani kadınlar
Bence ise daha acı veren ihanetler oldunu sölorum
= 2 kişisel fikir = ortak nokta yok = tartışılcak bişi yok

=o)

şahsi fikirlere saygımız sonsuz

Ps: Diab bugün sana ne oldu? Pek bir uysalsın? die sormayın, size verecek cevabım yok

=o)[signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...