Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KADIN ve erkek :)

Morgana

Öne çıkan mesajlar

said:
Morgana, 14 Temmuz 2004 13:25 tarihinde demiş ki:
Ben oltayı atarım Unity ve sazanlar geldikçe de yemi değitirmem anlatabildim mi?

ha yok eger sen boyle igneli, kucumseyici dingil bir sekilde konusabiliyorsan hic kusura bakma kibarlik, nezaket filan kalmaz bizde de. ne bu boyle ya. olta molta ...[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır sadece verdiğin tepkiye tepki veriyorum unity bunlar sadece yazı ben yazıyorum sonra burda muhabbet dönüyo ilgi gördüğü için ben d eyazmaya devam ediyorum rahatsız olan yorum yapmaz konu da kapanır. Ama dün gayet eğlenildi yani kimse şikayetçi değildi[signature][hline]W.M.
Sosyal ağlarda paylaş

ya üzülerek unity ye katılıyorum ben.
yani beenmiyosan uuraşma yahu. yani üç ihtimal üstünde duruyorum.

ya kedinin uzanamadıı ciğere pis demesi durumu, ya bi tanesinin çıkıp da evet siz gadınlar bizim çiçeemizsiniz napardıg biz filan demesini isteme durumu, ya da lezbiyenlik propagandası.

yani beenmiyosan erkekleri tamam kadınnarla takıl. aynı şekilde kadınları beenmeyen de erkeklerle takılsın da, bunnara ne gerek var yani. peh.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Morgana, 14 Temmuz 2004 13:28 tarihinde demiş ki:
Hayır sadece verdiğin tepkiye tepki veriyorum unity bunlar sadece yazı ben yazıyorum sonra burda muhabbet dönüyo ilgi gördüğü için ben d eyazmaya devam ediyorum

tamam o zaman ben de baslayayim cesitli yerlerden kadinlar nasil aptaldir, bilgisayar oynayanlar nasi morondur, filanca etnik grup nasi maldir, filanca dine mensuplar nasi andavaldir diye alintilar yapmaya.

madem kendi yazdigimiz seyler olmayinca problem olmuyormus, oldu olacak bir arkadas da hitlerin kavgam kitabindan yahudilerle ilgili hesaplari kitaplari scmaya baslasin foruma.

sacmaliga bak.

said:
rahatsız olan yorum yapmaz konu da kapanır. Ama dün gayet eğlenildi yani kimse şikayetçi değildi

ha diyosun ki ben burda istedigim gibi rahat rahat veriyim veristiriyim, millet de girsin topice, rahatsiz olsun ama yazmasin ki ben daha devam edebileyim millete verip veristirmeye oyle mi ?

iyi madem kurallar boyle isliyorsa, ki dunden bu yana oyle gelmeye basladi gozume, ben de hemen bir kadin asagilama topici aciyorum. ayrica escinsel, biseksuel ve aseksuel asagilama ve hor gorme topici de acacagim. begenmeyen girmesin bakmasin. rahatsiz olan da ignore etsin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim gibi bu yazıyı ben uydurmadım mitolojik bi yazı ayrıca kadınlar için kötü şeylerde var içinde kararsızlık gevezelik vs. ama siz sadece size batan yönlerini görüyosunuz. şurda eğleniyoruz olayı ciddi boyutlara taşıyan sensin unity[signature][hline]W.M.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 14 Temmuz 2004 13:17 tarihinde demiş ki:
Tey tey tey tanrılar gökyüzünden dünyaya inmişler.
Fakat titanları durduramayacaksınız!(Misal ben)

sen git secdeye dur ülen![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba arkadaşlar
yaklaşık 1 yıldır paticik forumlarını uzaktan takip ediyorum mesajsız
bu ilk mesajım olacak dayanamadım 2-3 tane buna benzer topic görünce

Benim kadınlara hiçbi zaafım yok
erkek kadından üstün ya da kadın erkekten üstün diye bir hede kesinlikle olamaz
her insanın huyu suyu değişiktir
Bence her kadın çok güzel bi yaratıktır ama böle Feminist bi şekilde kabarmaya , bişiyi kanıtlamaya çalışınca iğrençleşiyorsunuz .
Bir insandan fazla çekmişlğüiniz varsa lütfen stresinizi burda atmayın yoksa paticik böle hödö işte "kadın en büyük neden erkek arkadaşım bana şunu yaptı irençlar!" topicleriyle dolar

edik: morgana son mesajını okumamıştım. Fakat 2 topic açmışsın bişiler kanıtlamaya çalıştığın belli sanırım

[Bu mesaj VegabondE tarafından 14 Temmuz 2004 13:36 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj VegabondE tarafından 14 Temmuz 2004 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

alla alla patiler sıcak başınıza mı vurdu???

ne var bu yazıda ?? hiç bişi yok??
[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!
Sosyal ağlarda paylaş

evet rahatsiz olan sadece benim. oyle gorunuyor topicde. baska kimse rahatsiz oldugunu belirtmemis.

mitolojide tonla sey var. mitolojide yahudileri asagilayan, hor goren seyler de var, escinsellerin yanip yokedildigi kissalar da var. mitolojide var diye dogru olmaz birsey, ya da rahatsiz edici olmaktan cikivermez.

hayir bir degil iki degil gun asiri dayiyorsun. yazdigin seyin espri niteligi olacaksa da artik kalmiyor. ha sonra bir de olta muhabbeti.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Morgana, 14 Temmuz 2004 13:35 tarihinde demiş ki:
Zaten o başlığın amacı tahrik edip yazıyı okutmak eagle :) ayrıca bu mitolojik bi yazı yani masal amma abarttınız :) dünküde sadece bi fıkraydı

tamam yarin da bir fabl koyarsin bu sekilde, obur gun de herodotun hayatindan bu sekilde bir anekdot, ertesi gun de winston churchill in anilarindan bir pasaj.

rahatsiz ediyor iste.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 14 Temmuz 2004 13:35 tarihinde demiş ki:
mitolojide tonla sey var. mitolojide yahudileri asagilayan, hor goren seyler de var, escinsellerin yanip yokedildigi kissalar da var. mitolojide var diye dogru olmaz birsey, ya da rahatsiz edici olmaktan cikivermez.

o tür şeyler sadece dar görüşlü kişilerin başkalarına kendi görüşlerini aşılamaya çalışması sonucu oluşan zımbırtılar[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 14 Temmuz 2004 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi insanın üstüne bu kadar gelinmez yuh diyorum tamam kardeşim yazmayın yorum filan istemiyorum. yani bu kadar gocunacak adam olduğunu bilseydim yazmazdım. ne kadar abarttınız yok git kadınlarla takıl filan ... yani size sölicek bişi bulamıyorum[signature][hline]W.M.
Sosyal ağlarda paylaş

ooo bak bu enteresan.

super taktik.

yaaa ustume geliyosunuz.

dunku topicde de yapmistin, ircde de yapmistin, simdi de yapiyorsun.

ya super taktikmis bu ya ? ben niye fedoyla filan tartisirken kullanmadim ki hic bunu ? ver veristir sonra yaa ustume geliyorsunuz uuuu de cekil mukemmel.

dur ben sokaga cikayim simdi, soyle 100 metre bi kosayim, kosarken sagda solda goruklerime 'angut, mal,aptalsiniz siz' diyeyim, adamlar kafami kirmaya gelecek olurlarsa 'yaa ustume gelmeyin' derim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...