barbudos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 yaw amerikadaki cep telefonlari turkiye de calisir mi?acilen bilgiye ihtiyacim var abiler....saolun[signature][hline]No Woman No CRY
edi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 geneli calismaz, sadece 3 band gsm alirsan calisir.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 telefon modeline bağlı birazcıkda :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 pofffff demin kalktım yuuzmu yıkamadan baktım yazdım ehe ben olayı soyle anladım yahu trden telefon aldım diyelim amerikaya gittim orda calısırmı :) [Bu mesaj DynamicK tarafından 15 Temmuz 2004 06:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 mesela vodaphonea kitliyse açıyolar kilidini de illegal tabi :yapma: :D[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
edi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ben de onu dedim zaten, 3 band gsm ile calisan telefonlar calisabilir sadece turkiye'de. amerika'da genelde tdma ve cdma sistemleri yaygin, gsm az, olanin da cogunun frequency range'i avrupayla uyumlu degil, o yuzden 3 band gsm sadece :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 dyna sen ne anlatıyon hacı?[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
edi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hakikaten dyna :) hehe mezun calling card da var o da ucuz hem :D[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ya aksam yattım 12 de sabah 6 da kalktım fln yuzumu yıkamadım sonra gozlerim zor acılıyo zaten suan baktım okudum meger trde telefon alsa amerikaya gidince trden birisi ile konusabilirmi diye okumusum ehe o sekilde acıkladım o soruyada 3 band uyuyo ek olarak symbian olayoı uyuyo yani :P en azında nsoruyu okuma seklime göre verdigim cevap dogru ama o soruda bi topic yok ortalıkta weird[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 oo symbian falan varsa tabiki çeker oradan ama dakikası 2milyon :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı!
Öne çıkan mesajlar