toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ya içe aktar farklı. mailindeki tüm postaları alıyor hotmail'den gmail'e tasıyor. sonraki 30 gün icin de bunu yapmaya devam ediyor, daha sonra noluyo bilmiyorum. ama bu pop3 ile yonetme isini beceremiyo benim hesap kesinlikle. hep bi hata var yani, 100 kadar mail alıyo sonra hata veriyo. iptal ettikten sonra da bi 50 kadar geliyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ben de yaptım oldu gayet. ama mailler 1-2 saat gecikmeli geliyor. 1 günde 1.000 den fazla mail aktardı ne var ne yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 o pop3 ayarının yapıldıgı yere bakıyo musun arada? kırmızı bi hata mesajı gormuyo musun hic "can not receive mails at this time" benzeri bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar