Daniel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 arkadaslar 2 tane sorum olucak birincisi format sırasında bölümlere geldiginde 4 tane bölüm vardı bunlardan bi tanesi c oburu arsiv olan d diger 2 tanesi de 1 mb lik bölünnmemiş alan yazıyordu bu son 2 tanesine anlam veremedim neden oradaydı fakat c yi sildim kurdum fakat bu sefer d arsivken arsiv c oldu windows da d ye kuruldu anlayamadım bunları herneyse... ikincisi ise pc yi acarken isletim sistemi secme yeri geliyor üstte windows xp professional altında da windows xp recovery console secenekleri cıkıyor ekranda bu nedir nasıl kaldırabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 başlat -> bilgisayarıma sağ tık -> yönet -> disk yönetimi burda hdd harf degiştirme/birleştirme/silme işlemleri yapabilirsin. bilgisayarıma sağ tık -> özellikler -> gelişmiş -> başlangıç ve kurtarma burdanda açılıştaki recovery/windows fln yazılarını kapatabilirsin. ps. menüler farklı olabilir tam türkçelerini hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Başlangıç olayını yapmadım daha deniyecem birazdan ama sürücü harfini değiştirirken Windows sistemi biriminizin veya önyükleme biriminizin sürücü harfi değiştiremiyor diye hata alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 eger windowsun kurulu oldugu sürücü harfini degiştirmeye çalışıyorsan pek bulaşmanı tavsiye etmem, degiştirsen bile örnegin windows "D:" olarak kuruldugu için sen harfi "C:" yapınca registry ayarları vb bir sürü şeyin uzantısı degişceginden, windowsu çökertme ihtimalin var. kısaca yeniden format atarsan "C:" veya "D:" hangisine istiyorsan, kendini saglama alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 e peki benim harddiskim 320 gb c bölümü 197 gb d ise 100 gb toplayıncca 297 geri kalan 23 gb im nerde benimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 320gb degildir 32milyar mı trilyon mu ne byte dır o da ortalama 300 gb a denk gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 320.000.000.000bytetır 8bit=1byte 1024mb=1gb burdan yola çıkarsan anlarsın zaten hemen. 0,93 ile çarpıtıgında sana windows altında gözükcek miktarı verir, örnegin 1TB ise 930gb'dir. 320*0,93=297,6 500*0,93=465 gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar