FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 arkadaş bu sene istediği gibi bi sonuç alamayınca(ki istediği bi sonuç yoktu sfd) bulgaristanda okuma yoluna gitti, şu an hazırlık okuyo ama istanbula geri dönmeyi düşünüyo(bi dahaki sene için). tiyatro üzerine bişeyler istiyo ki yetenekli de bayaa. ama ne yapması lazım, ne okuması hangi sınava girmesi lazım falan ne o biliyo ne ben bişey biliyorum bu konuda. azcık yardım plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 soyunsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 erkek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 şansını denesin abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Her üniversitenin farklı aşamalı sınavları var. mesela Ankara üniversitesinin 5 aşamalı yanlış bilmiyorsam . Yazı yazma, şan, tirad atma gibi bende çok detaylı bilmiyorum ama sorayım kaç senedir hazırlanan arkadaşlar var. Birde "referans" yürüyor biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar