DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 denizcilik veya ulaşım türleri ile ilgili herhangi bir ödev hazırlamam lazım. aklıma şuana kadar; -türkiyede bulunan türklim e bağlı limanların tüm bilgilerinin bulunduğu bir ödev, -marmaray hakkında bir ödev, -AB limancılığıyla Türk limancılığı karşılaştırılması gibi fikirler geldi. bunlardan hangisi bir ödev için daha iyi olur? sizinde aklınıza gelen önermek istediğiniz herhangi bir konu var mı? not:elimden geldiğince forum kurallarına uymaya çalıştım umarım ihlal etmemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ilki biraz kasarmış gibi geldi. 2 ve 3.'yü seçip de ödevi yapmaya başlarmış gibi bir ön araştırma yaparsın sonucunda hangisine dair daha fazla kaynak bulabildiysen o ödevden devam edersin. mesela yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 sağol yavuz. bugün aklıma başka bi konu geldi başladım ve hatta %80 ini bitirdim ödevin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bişey değil gökhan. sınıftan esmer yağmur'a selam söylersin :P akıncı mıydı neydi. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 eger turizm icerikli bir odev yapmak istersen cruise shiplerle ilgili yazabilirsin. unlu cruise shipler, uluslararasi cruise turizminin pazar genisligi, turkiyede cruise ship alaninda yapilabilecek mantikli yatirimlar filan hos olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yav said: bişey değil gökhan. sınıftan esmer yağmur'a selam söylersin :P akıncı mıydı neydi. eheh ahahaha tamam sölerim yarın görcem keratayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 DeadSkinMask said: yav said: bişey değil gökhan. sınıftan esmer yağmur'a selam söylersin :P akıncı mıydı neydi. eheh ahahaha tamam sölerim yarın görcem keratayı :D işk bold da neler neler hayal etmiştim taa ki ikinci bold kısma gelene kadar işte hayal kırıklığı böyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Oha aynı hayal kırıklığını ben de yaşadım.. üzgünüz, yastayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 lolol benim dediğim kişi bayandı zaten ehueh baya yanlış anlaşılma oldu. neyse kimseye selam söyleme sen zaten dediğim kişiyle de samimi değildim pek ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 esmer yağmuru turuncu templatelerde de görmek isteriz AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ben mümkün olursa esmer yağmurla samimi olabilirim... vatan borcu can borcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 kerata derken ben cinsiyet kastetmemiştim yağmur kız ya baya baya kız yani esmer hoş oyhş bi kız öhöm neyse asdasfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 izmir rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar