DarkLegion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Umut diye bir Abim var bazı duyumlara Göre Kelebek Eyitmiş Artik anlamıyorum bide Hemsteri Var adam Doga adamı Bizde yapa bilirmiyiz böyle bir atraksiyon Kelebek Eyitmek nedir ya İnsaf Hayvanı kovuymuş bir omzundan diyerine konuyormuş iyi Valla[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: [ quote ]karakedi, 14 Haziran 2004 21:56 tarihinde demiş ki: sen sus fetist seni... [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 hakatten kelebek eyitmek nedir ya?[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. [Bu mesaj Ra_d tarafından 15 Temmuz 2004 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Hahaha kelebek nasıl eğitilir ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 helal olsun valla[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 kelebege en basit numarayi ogretene kadar 10 kere ölur . sanirim abin biraz alkollu falandi bu iddiada bulunurken . malum alkolu egitmek biraz zor .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 şişeyi alıyorsun kapağını açıyorsun ve eğitmiş oluyorsun alkolu[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 o dedigin ders calismak icin defterin kitabin kapagini acmak gibi oldu . sonrasi onemli .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 1 gunluk omru olan bir canlıyı nezaman egitmiş larva zamanı mı?[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar