Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/ adresinden 1755den sonraki patchleri çekin. oyun geldiğinde bossları kesmek için hazır olun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 kospları kurduk l1 p1deyiz lanet olsun sana k2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 The Chaos event... Tek kelime ile mükemmel... Bir video hazırladım bu eventle ilgili yüklenince yayınlarım. Oyun tam anlamıyla kendine geldi diyebilirim. Kanatlar işin gırgırı olmuş ancak çok güzel gerçekten.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 MuDo, şu yaptığın video ne durumda ? Oyunu merak ediyorum ya. Hakikaten oynanılmıyor dimi ? Şeytan al bir tane itemlı acc. akşamdan akşama oyna diyor ama dayt! diyorum. belki değişebilir bu fikrim. neyse ben ko4life'a girip acc. fiyatlarına göz atayım. belki hoşuma giden birşeyler olur alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Xtreme_Chill said: MuDo, şu yaptığın video ne durumda ? Oyunu merak ediyorum ya. Hakikaten oynanılmıyor dimi ? Şeytan al bir tane itemlı acc. akşamdan akşama oyna diyor ama dayt! diyorum. belki değişebilir bu fikrim. neyse ben ko4life'a girip acc. fiyatlarına göz atayım. belki hoşuma giden birşeyler olur alırım. hâlâ banlımıyız oradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 güzel oldu bu patch. biraz canlanır gibi oldu oyun. kospu da kaldırsalar eski günlere dönebilir belki. modluktan da uçmuşum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar