dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 direkt karikatür de istemiyorum ama esinlenmek istiyorum mesela şöyle şöyle bi olayı bi şekilde karikatüre aktarsan güzel olur diyin, çok geniş düşünebiliriz. almanca bi gazete çıkartıcaz oraya koncak almanya ile bi bağı falan da olabilir almanya-türkiye gelenek görenek veya bambaşka bişeysi...ama farklı şeylerle de bi bağ kurulabilir serbestiz yani genel olarak.neler yapılabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 merkel hitler seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 konsepti biraz daraltayım okul gastesine koncak bunlar biraz böyle herkesin gülebileceği birşey olsa mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ih fike dih çikolataları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 funny cause it's true iyi bi felsefe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bu kadar komiklik yeter, birazda işe yarar komiklik yapıverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 dunkelzahn said: direkt karikatür de istemiyorum ama esinlenmek istiyorum mesela şöyle şöyle bi olayı bi şekilde karikatüre aktarsan güzel olur diyin, çok geniş düşünebiliriz. almanca bi gazete çıkartıcaz oraya koncak almanya ile bi bağı falan da olabilir almanya-türkiye gelenek görenek veya bambaşka bişeysi...ama farklı şeylerle de bi bağ kurulabilir serbestiz yani genel olarak.neler yapılabilir? youtubedan kaya yanar diye arat ondan bişeyler çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yahudi dostlarım - adolf hitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar