frachtolit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bakırköyde bildiğiniz tel değiştiren bir yer var mı? ya da taksim 2. seçenek olarak. gitar satılan herhangi bir yerde halledebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 gitar satılan hemen her yerde hallederler.[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leo_brouwer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 sen tel takmayı bilmiyormusun. birgün dükkanlar kapalı olursa ve çalmak zorunda kalırsan ne yapıcaksın .bak çok basit saç örgüsü gibi birsey. marka olarakta daddario pro arte hard tansion. parmaklarının güçlenmesine yardımcı olur ayrıca . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frachtolit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 peki teşekkürler 1,5 -2 milyona hallederler diye duydum şöyle bir şey var. kopan tel 4. tel. sadece onu mu değiştireyim yoksa tüm metal telleri mi? hayır bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leo_brouwer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 hımmm bence hepsini değiştir bu arada ücret alıcaklarını zannetmiyorum.mesela whisky müzik var kakıköyde öle seylere para almazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frachtolit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 en azından tel için alacaklar yedek telim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leo_brouwer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 evet 3 milyon yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar