paspatur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bu konu benim için kanayan bir yaradır. En kaliteli çoraplarda bile bir süre sonra bu sıkıntıyı yaşıyorum. Lastiği gevşemeyen çorap yapın lan artık Maduriyetmi dile getirmek istedim çok doldum oh true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 pekaziz yazıyor sandım başlıkta bir an. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 tirstin degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 tirstin kreuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 "Nationale Volksarmee" said: tirstin degil mi ? Yok be sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 seni üzenin seni korkutanin agzini burnunu kirarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Ben Almancıları pek sevmem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 http://www.todaysbigfail.com/view/20080914 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yok senle alakasi aslinda dayak atma yada yeme derdindeyim. Acayip is yüzünden stresslendin ne bok yiyecegimi bilmiyorum. beni sevmemen ayrica beni üzdü ve kirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 o değil de bot giyerken çoraplar aşağı iniyor hissetmiyorsun sonra kıpkırmızı bilekler vurmuş ayağa böyle off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 DoruK said: o değil de bot giyerken çoraplar aşağı iniyor hissetmiyorsun sonra kıpkırmızı bilekler vurmuş ayağa böyle off ha bide şey var yıllar boyunca çorabın lastiğinin denk geldiği yer mermer gibi bende kıl namına bişi yok iyice soğdum çoraptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 pekaziz'in tozlukları okudum,diyorum ne diyo ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Çok pişmanım bu ismi seçtiğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar