Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bağlantıma çok tuhaf bir durum var. Acayip derecede yavaşladı, pinglerim bi yükselip bi alçalıyor? Bu durumu başka yaşayan varmı? Microsoft Windows XP [Sürüm 5.1.2600] (C) Telif Hakkı 1985-2001 Microsoft Corp. 32 bayt veri ile www.paticik.com [195.174.96.4] 'ping' ediliyor: 195.174.96.4 cevabı: bayt=32 süre=953ms TTL=63 195.174.96.4 cevabı: bayt=32 süre=298ms TTL=63 195.174.96.4 cevabı: bayt=32 süre=1796ms TTL=63 İstek zaman aşımına uğradı. 195.174.96.4 için Ping istatistiği: Paket: Giden = 4, Gelen = 3, Kaybolan = 1 (25% kayıp), Mili saniye türünden yaklaşık tur süreleri: En Az = 298ms, En Çok = 1796ms, Ortalama = 1015ms[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 valla benim bağlantım gayet normal hatta film indiriyorum şuan 2 tane.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 dikkat et upload olabilir bilgisayarında, ağ bağlantılarından bak bakalım kaç k upload yapıyosun, duruma göre spyware, trojan vs. den kaynaklanıyo olabilir bu durum[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bilgisayarında spyware gibi şeyler olabilir ve tüm bandwidth i onlar kullanıyor olabilir.çünkü benim bağlantım gayet düzgün,emuleden 15kb/s ile download yapıyorum.[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Off abi ağ bağlantılarına baktım Giden: 280.500 Gelen:26.236 gerçekten upload gibi birşey oluyor bilgisayarımda ama hiçbirşey açık değil ne yapacağım şimdi :([signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 spyware olabilir. ad-aware adlı programı yükleyip temizlemeyi dene.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 hangi şehir hangi semt sensible?[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 firewall kur bi tane mesela zone alarmın firewallu free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 İstanbul/Maltepe'deyim. Şuan panda online scan yapıyorum birşeyler buldu hala arıyor bakalım ne olacak sonuçta...[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 kablonetten kaynaklanan geçici bir problemde olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 sensible abi ayni sey 3 ay evvel benimde basima geldi ...olay su sana voltaj dusuk geliyo ...yada onun gibi bir sey kesinlikle acilen gorevli elemanlari cagir ...alcaltici yaksinlar yada bir elden gecirsinler (kendin yapmaya iste ne bileyim reset atmay calisma olmaz yemez ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Yokyok,panda antivirüs baya bişey buldu temizledi sonra düzeldi. Virüs girmiş! Yardım eden herkese çok teşekkürler[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Burdan buyrun: Request timeout! Gayette yazıyorum, okuyorum işin garibi :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bende de aynısı olmuştu,aradım MSconfig den tüm öğeleri devre dışı brak dediler yaptım düzeldi![signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar