Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Youtube'a upload ediyorum şimdi Layla'yı, 1 saate falan koyarım =) Fena değil kalitesi, sahne pek gözükmüyor ama gayet rahat dinlenebiliyor. Hiç beklemiyordum açıkçası iPhone ile bu kadar kaliteli ses alabilmeyi o kalabalıkta, ondan bir kısmını çektim sonra bıraktım. Bileydim bu kadar temiz geleceğini sesin, bütün konseri çekerdim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Agzimin sulari akarak izledim/dinledim. Hakkaten ses cok iyi gelmis bu arada. Layla yi Acoustic harici calmayi birakti adam ya. Gazindan soyle bir girse diriniriniiim diye distortionla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 spidee siz baya gerilerdeymişsiniz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 cocaine çaldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 şu an ağlıyorum biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 mokoko said: spidee siz baya gerilerdeymişsiniz yahu. Valla bilmiyorum, gitmedik önlere, memnunduk yerimizden =) S-H said: cocaine çaldı mı Çaldı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Bella said: şu an ağlıyorum biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 insanın 14ünde tez sunumu mu olur bee pehh içim kan ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 resimler bunlarda benim telefonla çektiğim resimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Bunlar da girmeden önce Eric Clapton'u yakalayıp, adamcağızı arabanın camından dışarı çekmek suretiyle çektiğimiz fotoğraflar =P Şaka şaka sakin olun ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Eve internet bağlandı sonunda güzel güzel yazayım ben de: OH MY CLAPTON! Blind Faith ağırlıklı çaldıkları için seyirci biraz sessiz kaldı ama clapton parçalarında harikaydık :p Voodoo Chile inanılmaz güzeldi, Unplugged Layla her zamanki gibi kusursuzdu, bir de little wing çok istedik ama çalmadı malesef. Bu arada erucalavera biz baya yakınmışız galiba. O kız grubu bizim hemen solumuzdaydı, oraya kazara düştüklerini veya bir şekilde birilerinden bedava bilet bulup "e gidelim bari" dediklerini düşünüyorum. Bu kadar apaçi olamaz bir grup. Bir iki ufak şey daha ekleyeyim: Konserde bir kadın ve bir adam kavga etti. Adamın kavgası kadına saldırdı, adam kadına vurdu falan. Güvenlik gelmedi, millet güvenliğe atarlandı. Önümüzdeki liseli arkadaşlar bir ara laptop ve defterleri çıkartıp ders çalıştılar. Herkes "WTF" oldu. Havai fişekler Clapton'ı kızdırdı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 o test kitabı açan ergenler baya baya bombaydı hakikaten, kavgada da adamın karısının saçtığı küfürler iyiydi asdasd. bi de oh my clapton demişsin de, ayberk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar