Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

50Lv Cleric Gorgos/Asmo

onaykartal

Öne çıkan mesajlar

Selamlar

Başlıkta yazdiğim üzere 50 Lv Cleric satmak istiyorum.

Tüm stigmalar mecvut (advanced stigmalar dahil 2 build içinde)
10k ap sonra rank2
üzerinde 15m civari para
449 expert armor crafterı
botla kasilmamiş ve nami olan bir karakter, boş birakmazlar :)

site linki http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=30872&serverID=35
750 liradan satmak istiyorum
teklif ve bilgilendirme için 0533 302 14 86 numaradan ulaşabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh o g15 klavye macrosundan kaynaklaniyor arkadaşım ticketda da belirtildi çekemeyen insanlarla karşılaşmak beni karalamaya çalışmalari herzaman gururlandirir beni siz bana pm atin neresi nasi yapilir diye hadiyin bakalim ben yardimci olmaya devam ederim size, sizde banlanmaya devam :)
Sosyal ağlarda paylaş

LOL!?!? bot nasi kullanilir die sormuşmuyum LOL! bi tek ben sizin vente gelip bot muhabbeti oldugunda sizin bot kullanmaniz beni ilgilendirmez dedim başka bu konuda muhabbet yoktur. hem sizin nasi yalanci insanlarsinizdir bizim legiona hacca gitmeyini namaz kilmayanlari flnda almiyormuşuz vs dedikodu yapiyormuşsunuz... sen ve senin gibiler insan değilsiniz kocakarilardan farkiniz yok 3 5 delikanli var aranizda onlarin dışında "0"
Sosyal ağlarda paylaş

rofl ne dolmussunuz sız arkadasım.."0" degil o server sıralamasında 8, sizin gibi 18 degil.G15ten oyundan bann olmuyor bu arada,sallamalarınla millete yanlıs bilgi verme gargamel ve sen bot kullanımından banllandınız.Bunuda ventte acık acık soyledin.Simdide gecmis millete yalan yanlıs seyler soyleyip karakterını mı satmaya calısıyorsun?.. Kolay gelsin sana.duyan duydu zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...