Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Forum bunlardan arındırılacak mı yoksa bu yeni bir moda mı ? Sivilceli veletlerin bak yetkim var yakarım seni tarzı postlarını görmek hoş olmuyor, çocuksu ve basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Kim yaptı bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 alışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Balık baştan kokar derler O_o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 allah hepsinin belasını versin cayır cayır yansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 öyle biri yüzünden mmo ve hiç mesajım olmamasına rağmen aion bölümüne giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 AREA MASTERS ARE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 evet alışsan iyi olur burası paticik burda demokrasi yok konudısında demokrasiyi tartısırken bizim yeterince demokratik olmadıgını dusundugumuz bir gorusun aslında demokratik oldugunu savunan,"sen kimsin lan git 2 kitap oku ya da kapa ceneni konusmaya hakkın yok" diyen kisiler var,postlar silinmedi duruyor hala ac bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 OLAY VAAAAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Her zaman denildiği gibi, bu gibi sorunları oturup publice taşımak yerine adminlerden birine iletirseniz hem sorununuzla daha düzgün bir şekilde ilgilenilir; hem de boşu boşuna ne kimseyi itham altında bırakmış, ne de forumda gereksiz bir tartışma başlatmış olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 saldırın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Bir de evet, burası demokratik bir yer değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Bunun sonu mass ban olur, tecrübeyle sabittir :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 evet sayın seyirciler. paticik halkı, paticik devletini devirmek için ayaklanma başlatmak üzere... ilerleyen zamanlarda en sıcak ve sexy haberleri aktarmaya devam edecez. bizden ayrılmayın. çok yalnızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 kasıksız çömelici gördüm sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Yarı-yönetici statüsüne sahip olmama rağmen rağmen arkanızdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 eregorn2 said: evet sayın seyirciler. paticik halkı, paticik devletini devirmek için ayaklanma başlatmak üzere... ilerleyen zamanlarda en sıcak ve sexy haberleri aktarmaya devam edecez. bizden ayrılmayın. çok yalnızım alta kaldı manşet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 asd geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ZaugnaKhaldun said: Her zaman denildiği gibi, bu gibi sorunları oturup publice taşımak yerine adminlerden birine iletirseniz hem sorununuzla daha düzgün bir şekilde ilgilenilir; hem de boşu boşuna ne kimseyi itham altında bırakmış, ne de forumda gereksiz bir tartışma başlatmış olursunuz. Ihh ıhh birşey değişmiyor. Böyle konuları oturup paylaşıp herkesin gözü önünde net şekilde konuşmak gerekli. Burada adam kayırma devam ediyor. Bazı adamlar bazı lafları diyince birşey olmuyor fakat biz diyince günah keçisi oluyoruz. Bu yönetim değil. Bu kadar vasıfsızlık, utanmazlık olmaz. İnsanların gözünün içine baka baka ayrım yapılıyor ve kimse ses çıkarmıyor. Sizlerde ses çıkarmamaya devam ederseniz birgün aynı şeyi sizlerde yaşarsınız. Ha bu yöneticiler ile babthekenk olan tipler gelip burada yardakçılık yapabilir ''yoo burası çok iyi hiç öyle şey olmuyor diyebilir'' eee onuda ayırt etmek çok zor değil be (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Nessarien said: ZaugnaKhaldun said: Her zaman denildiği gibi, bu gibi sorunları oturup publice taşımak yerine adminlerden birine iletirseniz hem sorununuzla daha düzgün bir şekilde ilgilenilir; hem de boşu boşuna ne kimseyi itham altında bırakmış, ne de forumda gereksiz bir tartışma başlatmış olursunuz. Ihh ıhh birşey değişmiyor. Böyle konuları oturup paylaşıp herkesin gözü önünde net şekilde konuşmak gerekli. Burada adam kayırma devam ediyor. Bazı adamlar bazı lafları diyince birşey olmuyor fakat biz diyince günah keçisi oluyoruz. Bu yönetim değil. Bu kadar vasıfsızlık, utanmazlık olmaz. İnsanların gözünün içine baka baka ayrım yapılıyor ve kimse ses çıkarmıyor. Sizlerde ses çıkarmamaya devam ederseniz birgün aynı şeyi sizlerde yaşarsınız. Ha bu yöneticiler ile babthekenk olan tipler gelip burada yardakçılık yapabilir ''yoo burası çok iyi hiç öyle şey olmuyor diyebilir'' eee onuda ayırt etmek çok zor değil be (: haklısın,haklı oldugun icin cezalandırılacaksın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Yoo, bence yapılabiliyor; yapılabilir; hatta yapılmasında da kendi adıma bir sakınca görmüyorum. Ama bu şekilde dile getirdiğinde seni kim ciddiye alacak onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Nessarien said: Forum bunlardan arındırılacak mı yoksa bu yeni bir moda mı ? Sivilceli veletlerin bak yetkim var yakarım seni tarzı postlarını görmek hoş olmuyor, çocuksu ve basit. forum ağlama duvarına dönmüş abi siz hakkınızı aramayı bilmiyosunuz ki ben daha seni tanımıyorum bile nasıl senin dediklerine inanabilirim? belki banın yeni açıldı da geldin açtın bu topiki, ima etmek yerine isim verin link verin bu nedir anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Nessarien, söylenecek şey, burada yöneticilik gönüllülük prensibiyle yapılıyor. Bir iş, bir zorunluluk yok. O yüzden de bu yönetim kısmına çok kafa takmamak lazım. En son hatırlarım 1 sene önceydi, baya takmıştım senin gibi, bir yöneticinin futbol forumundaki küfürü neticesi ceza almamasına. Ben ve benzer düşüncedeki 20 kişi banlandı. Bence sende yol yakınken dön :D. Burada işler, böyle işler. Sonra da şey derler, beğenmiyosan git. O da ayrı bir çözümdür. Saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 olay neydi yaw.. ben olayı kaçırdım.. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar