Valeron Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 arkadaşlar bu haber sitelerini biliyosunuz, medyaradar,medyakafe,internethaber,haberkolik vs vs gibi günlük haberlerin girdiği güncel haber sitelerinin aylık trafikleri ne olur ortalama,artı disk alanı ne kadar gereklidir almak için ? bilgisi olan var mı konuyla alakalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 günlük 1000 tekil hit haber sitesi için benim sitemde 12 gb bw yiyodu, 25bin desek onlar için en aşa 500gb yap sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Sitende barindiracaklarina gore degisir esasen alan ve bw kismi. Lakin yogun ziyaretcili sitelerde cogu zaman olay yeterli disk alani degil, yeterli islemci gucudur. Yoksa alandan, bw'den bos bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 e 1000gb trafik,5gb disk alanı iidir o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 di nin dediği gibi 25k hitli bi site için bw fasafiso direk dedicateda geçicen ahah balon patladı o yeah ugurlu geldin senin işini görücem ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Valeron said: e 1000gb trafik,5gb disk alanı iidir o zaman Lazimsa bu tip birsey sen istedigin gibi arastirmani yap, sonra bi de bana ugra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 onlarda bw deil artık anlık bw önemli olmaya başlıyor, tabi ki işlemci gücü de çünkü haber siteleri öyle 1 makinada shared hosting filan gitmez :P küçük haber sitesiyse ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ya amaç bu haber siteleri gibi bi haber sitesi yapmak,ne kadar hit alır süreç içerisinde görülür ama ufak kitle hedefi yok yani,yöresel falan bi yerin haber sitesi olmucak genel olucak.şöyle bişi var bide bu bahsettiğim bw olayı falan domain fiyatlarında sunucu fiyatlarında daha doğrusu gördüğüm bişey,nedir ne değildir bilemiyorum tam. bu arada di sen satış yapıyosan özel mesaj yoluyla atabilirsen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar