throine Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paticik'te aradim ama konusunu bulamadim ilginc :) http://www.lockerz.com/ diye bir site var belli bir puan karsiliginda hediye veriyorlar. Sadece davetiye ile uye olunuyor. Uc turlu puan kazaniliyor siteye her gun girerek, anketlere cevap vererek ve davet ettiginiz kisilerden iki puan kazaniyorsunuz. Fake mi degil mi arastirdim youtube'da onlarca video gordum, bir suru blogda, sitede fake olmadigini soyleyenler gordum. Hediyelerden ornek vermek gerekirse Mesela xbox360 elite 675 PTZ ( PTZ puan oluyor bu arada) PS3 120gb slim 625 PTZ karsiliginda istenebiliyor. Ben de yeni uye oldum 50 PTZ var. Daha bir suru sey var sitede ipod touch 64gb, minibooklar, laptoplar, imac vs.. Bana da fake gibi gelmedi o yuzden davetiye isteyip uye olmak isteyen ve puan kazanmama yardim etmek isteyenler olursa buradayim. PM ile emailinizi atin :p sdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 fake degilde uraşmaya değmez ancak isteyen varsa davetiye atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 abi resmen reklam metni gibi olmuş. az kalsın bu reklam için olan botlarda baydı falan yazıcaktımki msj sayına baktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 türkiyeye çalışmıyormuş diye duyduydum ben ondan uraşmamıştım ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 yok ya takıldıgım bir sitede millet aldıklarını çatır çatır fotolarını çekip koyuyolardı, psp alan vardı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 onu da arastirdim artik turkiye'ye de gonderiyorlarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 oo ben bir invite alabilir miyim o halde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 emailini pm pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 forçen said: oo ben bir invite alabilir miyim o halde ^^ email adresini öm atarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 önce throine yazmış ona yardım edicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 forçen said: önce throine yazmış ona yardım edicem :P attim tsk :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 saol. nekadar sürüyor invite ın ulaşması? edit: gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Tamam ya hatirladim burayi bende üyeydim baya bi zaman önce unutmuşum buranın bugi vardi hatirladiğim kadari ile . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bug derken? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ya ptz hack vardi xss yaparak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 varsa bosta davetiye, ben de alabilirim 1 tane. tesekkurler simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 cacodemon said: varsa bosta davetiye, ben de alabilirim 1 tane. tesekkurler simdiden email pm'den atar misin plx :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Bu arada gmail adreslerine ya hic gitmiyor ya da gmail adresi olup davetiye yolladigim hic bir pati daha davetiyeyi acmadi gibi gorunuyor ama spamlercesine resend yapiyorum sdfasd inboxta 56483 tane davetiye gorurseniz benden bilin gmail sahipleri. :P Hotmail.com adreslerine 2-3 dk icinde geliyor ama. edit: su an 2 gmail sahibi acmis ve kabul etmis gorunuyor bende sanirim biraz gec geliyor ama geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bana geldi, thx plx. gmaile laf yok (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ben de uye oldum da fake olup olmadıgı konusunda suphelerim var. hani deniyim dedim ufak puana bisiler alıp ama hepsi fresh out ne tesaduf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 re-stock gunleri oluyor. :) onlari takip etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ipod shuffle almam lazım ama 200 puan kac gunde birikir acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 toggie said: ipod shuffle almam lazım ama 200 puan kac gunde birikir acep. 1 günde 38 puan yaptım uraşmadan dsf uraşarak 1 hafta diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 abi sanırım o oyun ilk gelenlere gaz olayı. onun dışında daily sorular ve login olarak 2 şer puan 2şer puan öyle öyle kasıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Bu arada soylemeyi unuttum 20 kisiyi davet ettikten sonra 4'er 4'er kazanmaya basliyorsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar