Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lockerz™

throine

Öne çıkan mesajlar

Paticik'te aradim ama konusunu bulamadim ilginc :)
http://www.lockerz.com/ diye bir site var belli bir puan karsiliginda hediye veriyorlar. Sadece davetiye ile uye olunuyor. Uc turlu puan kazaniliyor siteye her gun girerek, anketlere cevap vererek ve davet ettiginiz kisilerden iki puan kazaniyorsunuz. Fake mi degil mi arastirdim youtube'da onlarca video gordum, bir suru blogda, sitede fake olmadigini soyleyenler gordum. Hediyelerden ornek vermek gerekirse Mesela xbox360 elite 675 PTZ ( PTZ puan oluyor bu arada) PS3 120gb slim 625 PTZ karsiliginda istenebiliyor. Ben de yeni uye oldum 50 PTZ var. Daha bir suru sey var sitede ipod touch 64gb, minibooklar, laptoplar, imac vs..

Bana da fake gibi gelmedi o yuzden davetiye isteyip uye olmak isteyen ve puan kazanmama yardim etmek isteyenler olursa buradayim. PM ile emailinizi atin :p sdfsda
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada gmail adreslerine ya hic gitmiyor ya da gmail adresi olup davetiye yolladigim hic bir pati daha davetiyeyi acmadi gibi gorunuyor ama spamlercesine resend yapiyorum sdfasd inboxta 56483 tane davetiye gorurseniz benden bilin gmail sahipleri. :P Hotmail.com adreslerine 2-3 dk icinde geliyor ama.

edit: su an 2 gmail sahibi acmis ve kabul etmis gorunuyor bende sanirim biraz gec geliyor ama geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...