trix Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Armory: Armory için pm atın lütfen, gereksiz baltalamarla karşılaşmamam için. Karakterin realmi:Stormscale Account bilgileri: *SQ/SA var mı:E/ *MAIL varmı:E *CD-KEY varmı: E *Ilk sahibi misiniz: H *Kimlik verilicekmi:E *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu:E *Characterin extra özellikleri notlar: Casual oynanmıştır, melee pvpsinden sıkıldığım için trade etmek istiyorum. 80 DK var alt karakter olarak, pvp üzerine oynadığım için pek fazla pve gearı yoktur. Warriorda 450 Mining/446 Engineering vardır. Pek fazla para da yoktur, zaten çok ihtiyaç duymadım PvP yaptığım için. Talbuk, War Mammoth tarzı mountlar vardır. Account merge edilmiştir, ilk sahibi değilim ama yaklaşık 2.5 yıldır oynuyorum, TBC zamanından beri, daha hiç problem yaşamadım. 0'dan başlamak isteyenler için idealdir. Sırası ile istediğim classlar: -UD Priest ve/veya -Tauren Druid Ek olarak notlar: En azından deadly gearları ve adamakıllı 213 üstü epic healing weaponları olsun, tek karakter karşılığı 2 tane alacaksınız, bunu da göz önüne alarak çok saçma tekliflerle gelmeyin arkadaşlar. Ally karakter düşünmüyorum, Priest önceliklidir. UD harici ırk olursa önemli değil, direk race change yapacağım için. Ulaşmak için pm atın, oradan msn ve mail adreslerini veririm. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olması dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 tek karakter karşılığı demişsinde. ya karşıdankide 3 tane 80 varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 abi ne garip bi soru olmuş 3 karakter olan adam trade etmez olur biter? 3 karakter varken de topic sahibinin koşuluyla 1 e 1 trade etmek istiosa zaten alan veren memnun ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 HolyRaider said: tek karakter karşılığı demişsinde. ya karşıdankide 3 tane 80 varsa. kendi bileceği iştir, isterse 5-6 tane 80'i olsun ama warrior ve dk karakter kasmamış olsun, yine de takas ederim kendi istediği sürece. benim demek istediğim eğer ki tek karakteriniz varsa, priest veya druid, bunun karşılığında size 2 karakter vereceğim dedim. shameless bump bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 hala up ulan, 78 priest falan da olur kasarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Yine up pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar