Lzrn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Nereye koycağımı bulamadım bu sorumu o yüzden buraya koyuyorum. Ben çok güzel hareketli bi avatar buldum. Üstüne yazı yazcam görünüp koybolcak. Bunu nası yapabilirim. Cevaplarınızı bekliyorum. Program gerekio galba adını veya url'sini verirseniz çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 program istiyorsak, bir çok var "gif animator" diye aratmamız yeterli olacaktır. avatar sadece yöneticilere ait, bunu da forum içinde "avatar" yazıp aratarak bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bu arada mesajımın nie silindiğini anlamadım ben arkadaşa yardımcı olmak için isim verdimiştim :( . Adobe Image Ready 7.0 işini görür :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 kolay birşey istiyorsan Animation Shop i kullanabilirsin ,[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesala deki fatal war yazısını nası deiştircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 açıcaksın adobe imageready ile bakıcaksın 11 tane ayrı ayrı gif dosyası var. Bunların içinden üzerinde yazı olanları alıp güzelce temizliceksin. Sonrada sen birşeyler yazmak istiyorsan onları yazıcaksın yoksa kaydedip kullanıcaksın.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 tmm animation shop senin için işte basit bi kullanimi var[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar