Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 yazmak geldi içimden bugün.. düşündüm de ben bugüne kadar sana duygularımı anlatamadım hiç. anlatmak geldi içimden bugün.. sana canımsın dedim; ama nedenini bilemedin.. sana aşkımsın dedim; ama niye diyemedin.. sana biriciğimsin dedim; ama sen bunun da nedenini öğrenemedin.. söylemek geldi içimden bugün.. Bir boşluğun içinde yüzerken buldum seni. ölümü avuçlarımda tutarken ve yaşama sırtımı dönmüşken tanıdım seni. Bana hayat verdin, yaşama gücü verdin. İşte bunun için CANIMSIN dedim sana...Aşktan korkmuşken, insanlara güvenimi yitirmişken ve sevmekten kaçarkarken aşık oldum sana; hiç ummadığım anda. Meğer ne kadar açmışım bu duyguya. Ne kadar hazırmışım aşkı yaşamaya. İşte bu yüzden AŞKIMSIN dedim sana... Bana kendini ispatlayabilen tek insansın sen. Güvenebildiğim tek canlı. Gözümü kapatıp kollarında uyuyabileceğim tek erkek. Sen benim sırtımsın. Yüreğini okuyabildiğim tek adamsın. Sen benim birlikte yaşlanabileceğim tek varlıksın. İşte bu yüzden BİRİCİĞİMSİN dedim sana... Kilometrelerce uzağından sevdim hep seni, bir nefes kadar yakındım çünkü sana; zor değildi ayrılık. Katlanılır bir acıydı hasret. Uykusuzluğa değerdi her gece seni düşünürken saatlerce. Özlemi sardım aylarca koynumda. Arzular büyüttüm bedenimde. Sabretmeyi öğrendim seninle. Beklemeyi ve kavuşmayı ve tekrar özlemeyi... Bir kısır döngü içinde buldum ve kaybettim defalarca seni. Hergün yeni düşler kovaladım. Her gece binbir kabustan kaçtım. Seni göremediğim rüyalardan uyandım. Özledim... Özledim... Özledim... Özlemenin ne demek olduğunu öğrendim. Büyüdün içimde.. büyüdün yüreğimde.. Seni devasa duygularla besledim. Ben verdikçe sen de verdin. Sen aldıkça ben de aldım. Biz hep birbirimize birşeyler kazandırdık. Yetmedi. Daha fazlasını istedim. Seni istedim.. Yanımda istedim. Kollarımda.. Bir adım uzağımda.. Parmaklarımın uzanacağı yerde.. Seni istedim.. Gecelerimde yalnızlığımla takas etmek için! Seni istedim.. Lanet olası gururumu yenmek için! Seni istedim.. Herkese seni ne kadar istediğimi göstermek için! Seni çok istedim... Beni yaşarken beyazlar içinde görmen için.. Seninle uyandığım sabahlara hasretim şimdi. Avuntum yine seninle sabahlayacağım gecelerde. Avuntum İstanbul'da.. avuntum Üsküdar'da.. avuntum Kanlıca'da.. avuntum parmağıma taktığın bu yüzükte. Biliyorum ki artık ebediyen seninim. Gelsen de gelmesen de.. ZekiyeARDA[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar