McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Başlık fazlaca uzun oldu ama ne yazık ki durumum bu :( mcspeyn[et]yahoo.com adresini almıştım ve E-Prompter kullanıyordum. Şifresini sürekli yazmama gerek kalmadığı için şifresini unuttum ve bilgisayara format atmış olduğum için E-Prompter'ın içindeki dosyalar da gitti. Şifre hatırlatma bölümünde girilmesi gereken bilgileri hatırlamıyorum çünkü gecenin bi saatinde sallamasyon doldurmuştum orayı. Yahoo'ya mail attım böle böle diye, otomatik bi cevap geldi. Genelde şifre geri alma bölümüne yönlendiriyordu. Acaba Yahoo'da da Hotmail'deki gibi bir süre girilmezse accountun kapanması ve sonra başkası gibi alınması olayı var mı? Varsa bu süre ne kadar?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Evet, ilk açmadan sonra girmezsen kapanıyor ama ben arada girmiştim. Sonradan unuttum..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 mailde hareketlılık olmazsa kapanır ama spam felan fılan olaylarını düşünürsek kapanmaz sanırım kolay kolay birde 1 ay deılmıdı? sonra kapanıyordu[signature][hline]Ragnarok<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 51/37 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cS_rlzz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 şimdi MCspEyn cim yani gökicim, madem McsPeyn Yahoo!ID ni açamıon yani şifreni unuttun sende yeni bi ID açarsın olur biter!öle deil mi yaNE? alırsın mcspeyn05 olur biter!!hade görüşürüz göki!![signature][hline]Farkımız Farklı Oluşumuzdur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Goki kim? Bi de benim zaten başka maillerim var da onu kullanmak istiodum :([signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ı ıh kapanmıyo yahoo sanırım çünkü ben unuttuğum yahoo şifremi 1 sene sonra hatırlamıştım, o arada kimse login olmadığı halde account yaşamıştı, halen da yaşıyo :I[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ya nasıl hatırladın sen? Falcıya falan gitsem anlar mı bu işten :P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar