SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Şimdi atıyorum google'da bişey aratınca http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=deneme&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&oq=deneme&fp=19339f92b1e8d9e3 olarak görünüyo ve ben istediğim kelimeyi bir program aracılığıyla google'da aratabiliyorum fakat divxplanet.com'da birşey aratınca direk http://divxplanet.com/index.php?page=arama çıkıyor url olarak bende elimdeki kelimeyi aratamıyorum bir program aracılığıyla çünkü üzerinde oynama yapabileceğim bir url yok elimde. Bu sorunu nasıl halledebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 divxplanetin phpsiyle alakalidir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Google'da o sekilde editleme yapmana olanak saglayan, o sayfanin parametreleri get ile almasi. Aslinda halledememen gerekir; ancak dogrudan post datasini editleyerek o url'ye post yoluyla yollayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Ben arattım şu çıktı: divxplanet.com/cse.php?ie=ISO-8859-9&oe=ISO-8859-9&hl=tr&cof=FORID%3A9&q=arama+yaz%FD&sa=+Ara+&cx=009015947334585847211%3A6djglhionb4 q= bölümüne aratıcaan yexti yazcaksın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 riglous said: ancak dogrudan post datasini editleyerek o url'ye post yoluyla yollayabilirsin. bunu nasıl yapabilirim peki? @El-Barto abi benim altyazı kısmında arama yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 teorik olarak bu bir sorun degil, bir secim. senin icin niye bir sorun oldugunu da tam olarak anlayamadim. eger bir program/kod ile mudahale etmeye calisiyorsan divxplanet get yerine post datasiyla aliyor veriyi. post datasi yaratman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 işte sorun benim post datasını nasıl yaratıcağımı bilmemem eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Triple kill yapmşm sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 nasil yaratmak istiyorsun? php ile mi yaratip arama yapacaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bunla olur belki https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/966 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bilmiyorum ya hiçbir şey, kusura bakmayın. Şimdi yapmak istediğimi özetliyim, programda girilen veriyi divxplanet.com'un altyazı bölümünde aratıcam. Programı java ile yazıyorum ama nasıl yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok, işte siz diyince post data yaratman gerek diye bi onu öğrendim, onuda googlea sordum bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 riglous verdiğin addondan şunu buldum: POSTDATA=arama=twilight&src_select=%2Findex.php%3Fpage%3Darama (twilight diye aratınca) ama bunu nasıl kullanıcağımı bilmiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 google'da java create post data diye arattim http://www.javaworld.com/javaworld/javatips/jw-javatip34.html adresi cikti. java konusunda pek bir bilgili degilim, yorum yapamiycam yaziyla ilgili ama google sonuclarindan elbet birinde istedigin birseyler vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Oyle tahmin ediyorum ki divxplanet.com'un sistemi icin sadece POST date gondermen yeterli olmayacaktir. Diger yandan hemen her httpclient objesi -java2da da vardir mutlaka- ile yapabilirsin istedigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Bak simdi senin ilk once java'yla siteye baglanman lazim. www.divxplanet.com/index.php?page=arama adresine baglanirken post datasi olarak senin arayacagin query'yi yollayacaksin. Bunun icin de sitenin kaynak kodlarini acip bakiyorsun, form olarak ne yollaniyormus diye.. Ozellikle inputbox'a bakarsan, isminin 'arama' oldugunu gorursun. Yani senin post datasi olarak yollaman gereken veri'nin key'i arama'ymis (key, dictionary'deki key)... Simdi Java'yla internet sitesine nasil baglanilir? Eminim bunun bir suru ornegi vardir. Post datasi o sayfaya nasil yollanir? Ararsan bunun da orneklerini bulabilirsin. Az biraz daha calis/oku ondan sonra sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Tamam data post etmeyi hallettim istediğim kelimeyi aratıyorum fakat bu bana arama yaptığımda oluşan sayfanın html kodu olarak geri dönüyor, bana o sayfanın linki lazım ama onu da beceremedim. Bende sayfanın kaynak kodundaki satırlarda sonuç olan linkleri ayıklayarak onları kullanıcıya göstermeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 o sayfanin link'ini napican ayiptir sormasi? Icindeki datayi somurmen yetmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 tam olarak ne yapmak istedigini acik acik anlatsan hersey daha rahat olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Benim yapmaya çalıştığım şey user aratmak istediği diziyi/filmi girdiğinde divxplanet.com'da aratılmış olarak firefox(default browser) sayfası olarak açmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 regular expression ile ayıklayabilirsin php için en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Google'in DNS'ini kullansin, kesin olur bence =) (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 zirzopluğun lüzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Terbiyesizligin luzumu hic yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar