Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PHP sitesinde arama yapma problemi

SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

Şimdi atıyorum google'da bişey aratınca
http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=deneme&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&oq=deneme&fp=19339f92b1e8d9e3
olarak görünüyo ve ben istediğim kelimeyi bir program aracılığıyla google'da aratabiliyorum fakat divxplanet.com'da birşey aratınca direk
http://divxplanet.com/index.php?page=arama
çıkıyor url olarak bende elimdeki kelimeyi aratamıyorum bir program aracılığıyla çünkü üzerinde oynama yapabileceğim bir url yok elimde. Bu sorunu nasıl halledebilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum ya hiçbir şey, kusura bakmayın. Şimdi yapmak istediğimi özetliyim, programda girilen veriyi divxplanet.com'un altyazı bölümünde aratıcam. Programı java ile yazıyorum ama nasıl yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok, işte siz diyince post data yaratman gerek diye bi onu öğrendim, onuda googlea sordum bulamadım
Sosyal ağlarda paylaş

Bak simdi senin ilk once java'yla siteye baglanman lazim.

www.divxplanet.com/index.php?page=arama adresine baglanirken post datasi olarak senin arayacagin query'yi yollayacaksin. Bunun icin de sitenin kaynak kodlarini acip bakiyorsun, form olarak ne yollaniyormus diye.. Ozellikle inputbox'a bakarsan, isminin 'arama' oldugunu gorursun. Yani senin post datasi olarak yollaman gereken veri'nin key'i arama'ymis (key, dictionary'deki key)...

Simdi Java'yla internet sitesine nasil baglanilir? Eminim bunun bir suru ornegi vardir.
Post datasi o sayfaya nasil yollanir? Ararsan bunun da orneklerini bulabilirsin.

Az biraz daha calis/oku ondan sonra sor.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam data post etmeyi hallettim istediğim kelimeyi aratıyorum fakat bu bana arama yaptığımda oluşan sayfanın html kodu olarak geri dönüyor, bana o sayfanın linki lazım ama onu da beceremedim.
Bende sayfanın kaynak kodundaki satırlarda sonuç olan linkleri ayıklayarak onları kullanıcıya göstermeyi düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...