mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 gold.com.tr de olan ürünlerden mümkünse eşşekler gibi oyun oynamak istiyorum ekran klavye mouse filan istemiyorum sadece kasa 1100 tl civarı daha üstü olmasın mümkünse evet bekliyorum ucuz olsun sonra upgrade edersin diye rami filan biraz düşük koyabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 1000 liraya hayvan gibi bi kasa satan arkadaş vardı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 evet taksit imkanı olmazsa filan yada alamazsam diye açtım bunu bi de onun çok taliplisi var ben parayı onlar almadan denkleştiremiyebilirim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ortalama amd board ve 4 cekirdekli amd islemci uzerine ddr2 bellek kiti ve 4890. kasa da dahili power supply li olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sen o parayı bana ver. ben kendime sistemi alayım. sende aç aç izle beni oyun oynarken. nasıl çogzel fikir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar