vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sesu said: vaniLLe said: aa wonka! willy wonka di miy, filmden soora cikartmislardi cikolatasini da hatta. Yok film Wonka üzerine yapıldı, Wonka hep vardı sdf. ama benim bildigim ilk chocolate factory filminden soora cikmisti o marka. eski olandan bahsediyorum sfg.
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 karabiber tuz döt oldun sus ehehehee
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben de sana alamanyadan cikolata getiriyim.
sesu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Sen önce kendini getir de çikolatası eksik kalsın.
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 vaniLLe said: ben de sana alamanyadan cikolata getiriyim. ih fike dih çikolataları vardı umut sarıkayada mı ersin karabulutta mı ne alamanyadan çikolata diyince aklıma geldi
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 lan şeker topiği açtım kız topiğine döndü. kendimden utandım resmen. insanı şüpheye düşürüyosunuz :(
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 vaniLLe said: sesu said: vaniLLe said: aa wonka! willy wonka di miy, filmden soora cikartmislardi cikolatasini da hatta. Yok film Wonka üzerine yapıldı, Wonka hep vardı sdf. ama benim bildigim ilk chocolate factory filminden soora cikmisti o marka. eski olandan bahsediyorum sfg. hepsi kitaptan sonra cikti.
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ya bu sefer de hafize devirdi :(
Öne çıkan mesajlar