vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sesu said: vaniLLe said: aa wonka! willy wonka di miy, filmden soora cikartmislardi cikolatasini da hatta. Yok film Wonka üzerine yapıldı, Wonka hep vardı sdf. ama benim bildigim ilk chocolate factory filminden soora cikmisti o marka. eski olandan bahsediyorum sfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Ha eskisiyse olabilir bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 karabiber tuz döt oldun sus ehehehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 :(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 getir de biraz feyz alsın hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben de sana alamanyadan cikolata getiriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Sen önce kendini getir de çikolatası eksik kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bana mı =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 vaniLLe said: ben de sana alamanyadan cikolata getiriyim. ih fike dih çikolataları vardı umut sarıkayada mı ersin karabulutta mı ne alamanyadan çikolata diyince aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 lan şeker topiği açtım kız topiğine döndü. kendimden utandım resmen. insanı şüpheye düşürüyosunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 vaniLLe said: sesu said: vaniLLe said: aa wonka! willy wonka di miy, filmden soora cikartmislardi cikolatasini da hatta. Yok film Wonka üzerine yapıldı, Wonka hep vardı sdf. ama benim bildigim ilk chocolate factory filminden soora cikmisti o marka. eski olandan bahsediyorum sfg. hepsi kitaptan sonra cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ya bu sefer de hafize devirdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar