sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bilgisayarimda iki isletim sistemi yuklu. ubuntuyu acmadan vistadayken ubuntu icin harddiskte ayirdigim yerdeki dosyalari nasil kopyalayabilirim? herhangi bir programla ya da baska sekilde mumkun mudur? simdi tabi niye ubuntuyu acip direkt yapmiyorsun istedigini sorularini duyar gibi oldum. bilgisayarin ekran karti gg oldu sanirim. boyle dikey pembe seritler esliginde kullaniyorum bilgisayari su anda. yeniden baslatinca 3247632874328. acip kapamadan sonra acilabiliyor bilgisayar. nerdeyse her seferinde beyaz ekran cikiyor acilista. simdi hazir vistayi acmisken(restart atip ubuntuyu acabilicegim kesin degil) burdan yedekliyim diyorum. en son yedeklemeyi 1 ay once yapinca yeni seyler baya birikti dersle ilgili. kaybetmek istemiyorum onlari. genelde ubuntu kullandigim icin de cogu orada. durum bu yani. fikri olan pati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=236274 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ext2IFS ile diski gorebiliyorum ama cift tiklayinca bicimlendir cikiyor. bicimlendir diyince de diskteki tum dosyalar silinecek diye bilgilendiriyor. ordaki dosyalari yedekleyebilmek benim amacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 windows ve ext3 kelimelerini googleda aratarak daha başka çözümlere de ulaşabilirsin =) ext4 ise, son ubuntuyu kullanıyorsan bu karmic'i, o zaman ext4 arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 riske girip yeniden baslattim ubuntuyu acabildim :D tesekkurler yine de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar