-Mandrake- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 jsp ye başlangıç için tavsiye edebileceğiniz kitap varmı yada internetten bilgi veren site ben türkçe site araştırdım ama adam akıllı birşey bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 pek bulabileceğini de sanmam zaten .. hele türkçe hiç .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 burdan surdan ordan nerden senden benden bizden yakınlardan yada uzaklardan alakalı bişeyler bulabilirsin ... turkce kaynak cidden zor , pıyasada kitaplar var ... nette tr olanlar genelde tamamlanmamıs seyler en fazla exception handling e kadar falan var ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 extra olarak p2p de bol mıktarda kıtap mevcut ... kazaa falan ... ha birde burası var her derde derman ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 saol delucian mecburen ingilizce kaynağa yönelicez napalım her işin kolayına kaçamayız ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar