-Mandrake- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 jsp ye başlangıç için tavsiye edebileceğiniz kitap varmı yada internetten bilgi veren site ben türkçe site araştırdım ama adam akıllı birşey bulamadım
neter Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 pek bulabileceğini de sanmam zaten .. hele türkçe hiç ..
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 burdan surdan ordan nerden senden benden bizden yakınlardan yada uzaklardan alakalı bişeyler bulabilirsin ... turkce kaynak cidden zor , pıyasada kitaplar var ... nette tr olanlar genelde tamamlanmamıs seyler en fazla exception handling e kadar falan var ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ...
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 extra olarak p2p de bol mıktarda kıtap mevcut ... kazaa falan ... ha birde burası var her derde derman ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ...
-Mandrake- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 saol delucian mecburen ingilizce kaynağa yönelicez napalım her işin kolayına kaçamayız ya :)
Öne çıkan mesajlar