odiflame Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 chp mhp muhalefet etmese açılım yapılabilse belkide bu şehitler olmayacaktı diyende vardır aramızda.politika yasak bu arada şehit mehit yazmayın.
Rock Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Şehitlerimize ve bu kör terör saldırılarında ölen herkese allah rahmet eylesin. Ailelerine ve sevenlerine allahtan sabır diliyorum. Tenekeadam said: Tüm kanallar başbakanın obamayla görüşmesine kitlenmiş. Allah hepsinin belasını versin. Öyle deme. O görüşme sonucu pkk'dan temelli kurtulmanın kapısını açabilir.
Vulgar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 odiflame said: chp mhp muhalefet etmese açılım yapılabilse belkide bu şehitler olmayacaktı diyende vardır aramızda.politika yasak bu arada şehit mehit yazmayın. heeee sorma nekadar bayada muhalefetler ya hahahah lol =))))
0ne Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Joker said: 3 gün sonra tokat çıkanın suratını görmek iseterüm. Ne görmek isterdin,korkumu tırsaklık mı,sen çok mu korktun yada korkuyosun,yada korkarsın ha. Klavye Delikanlıları
Joker Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben korkmamda, korkulma ihtimali yüksek. ben korkmam korkusuzum ben. korku yok rocky korkusuz korkak
0ne Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bide DTP kapatılırsa dağa çıkıcaklarmış, Çıkmayan dop olsunmu kavsak herifler sizi.
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Joker said: ben korkmamda, korkulma ihtimali yüksek. ben korkmam korkusuzum ben. korku yok rocky korkusuz korkak abi ne içtin sen önceki mesajından da birşey anlamadım
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 şerefsizler çatışamıyor da. uzun namlulu silahlarla vurup kaçıyolar
keldron Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Oyumu nefret ettigim bi parti olan mhp ye vericem bi sonraki genel secimde.Bu rezillik nedir açılım falan.Kendi halklarından nefret ettiriyorlar hala apo falan diyorlar Allah sizin belanızı versin ya.
Noyanh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben tokatta mecburi hizmetimi yapmakta bulunuyorum . tokat o kadar da korkulacak bir yer değil.
Noise Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Zaten olucak şey her yerde olur . Tokat diyarbakır istanbul farketmez. Türkiyenin en batısından en doğusuna olay çıkabiliyor
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 peki, kilitlemeyeyim boyle bir topici dedim ama hep temizlik surekli temizlik bir yere kadar. olmuyorsa olmuyor tum sehit yakinlarina sabir ve bassagligi diliyorum ben de ama bu konuyu temiz tutmak mumkun olmayacak, kilitliyorum
Öne çıkan mesajlar