Fazil Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 maaşı hakkında bilgisi olan var mı? yarın ingilizce sınavına gireceğim de hani kabin memurluğu hakkında pek bir bilgiye de sahip değilim çalışma zamanları nasıldır? maaşı nedir? yapmaya değer mi bilemedim hani okul kaydınıdondurup gitmeye değer mi? bi yardım edin lan! /babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 hani sınav için dersi de kırmam gerekiyor kırmaya değer mi ehe /babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kabin memuru arkadasim var kac para aliyor bilmiyorum ama euro uzerinden aldigini biliyorum sadece. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yani ben bir pilot olarak söylüyorum kabin amirliği enteresan bir iştir çok gezersin çok görürsün ama yorulursun sabırının iyi olması lazım. maaşı konusunda pek birşey diyemiyorum şirketten şirkete değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 peki bu ingilizce sınavları sözlü mü oluyor yazılı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Kabin memurluğu ne alaka? Sen doktora yapmıyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kabin memurluğu ne ya?ne kabini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Prawler said: Kabin memurluğu ne alaka? Sen doktora yapmıyormusun? yok daha bilimzel ahzırlık dersi alıyorum ama yine de gidip bir deneyeceğm ehe maaşı iyi diyorlar bir de ülke ülke gezmek çogzel gözüküyor :P kabin memurluğu uçakta değil havaalanında da yapılabilniyormuş az önce öğrendiğime göre bir de belirli bir çalışma zamanı varmış okul durumunu etkilemez dediler de bakalım hani denemek istediğim emsleklerden biriydi ola ki aldılar beni diyelim mevcut projeleri başka bir ofise devredip bir süre bu işi deneyebilirim ha tabiipskolojik mülakat fln da yapılıyormuş orada gg olmam da kuvvetli ihtimal ehe ama heyecan işte sanki olacakmışgibi bir heyecan bir hareket uu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Peki neden kendi accountunu kullanmıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 çaşıt olduğu için banlanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yok küfürbaz bir aptal olduğu için banlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 3000 - 4000 arası harcıraharla falan tamamen estimate ettim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 o_O okuluda yakarım.. ofisi de yakarım.. YAKARIM BU GEZEGENİ! /babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar