soulberry Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sabah anlamsız yere aklıma takıldı. musakka'lı bi hakem vardı, neydi bu adamın adı? bi tane daha hakem vardı ayrıca, küpeli, rock grubu olan bi hakem; onun adını verirseniz de iyi olur. bi google edicem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Patlichane Musaqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ilk sorduğun Massimo Busacca http://blogdodine.files.wordpress.com/2009/09/massimobusacca001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 teşkür ediyorum. ayrıca ikinci tanımdaki adam hakem değil teknik direktör mü koç mu öyle bi şeydi. düzeltme yapalım. ama ne adını ne de takımını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Küpeli hakem hiç görmedim. Collina mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 onu biliyorum. keldi. ama benim dediğim renkli gözlü, eli yüzü düzgün, rock grubu olan bi adamdı. o maçı sırf onun yüzden izlemiştim sdf. türkiye (ya da bi türk takımı) ile yabancı bi takımın maçıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 2.si de Slaven Bilic Hırvatistan t.direktörü http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00372/Slaven_Bilic_372266a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Ha bildim Hırvat milli takım teknik direktörünü diyosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar