zeawee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bilmiyorum daha önce upladınız mı ama çok hoşuma gitti:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 benim hoşuma gitmedi çünkü 2. eşitlikte study=no fail olarak kabul ediyoruz ama sonuçta study=fail buluyoruz saçma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 matematik saçma değldir.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bunu sevmiştim bu konuda yapılan. mantığını kabullendiğimden değil emeğe saygıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 0ı 1-1 yapıp sadeleştirmeye çalışanlar yani 0=0 4-4=5-5 (1-1)4=5(1-1) 4=5 1-1ler nasıl sadeleşir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sadeleşmez 1-1 i önce yapman gerekir o da 0 eder 0x4=5x0 olur o da 0=0dır basic maths Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 synorin said: benim hoşuma gitmedi çünkü 2. eşitlikte study=no fail olarak kabul ediyoruz ama sonuçta study=fail buluyoruz saçma... sorun study = no fail eşitliğinde zira çalışsan dahi fail olabilirsin. kaçış yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sonuçta hepimiz fail iz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 iki kilo ders çalıştım şeklinde ölçütünüz varsa bilemiyorum da study+study'=study resmi yapan kimse pipisi düşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar