Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık iPhone 3G/3GS için Zagg Invisible Shield

kgns

Öne çıkan mesajlar

Ürün açılmamıştır, bi ara "iphone abiiii alcam abiiii" dediğim için telefondan önce almıştım gaza gelip. Sonra çok para olduğuna karar verdim, öyle duruyor.

İstanbul içi elden olabilir ama uygun bir zamanda.
İstanbul içi veya dışı kargo olur, ücret alıcıdan.

Fiyat 30 tl'dir. Heralde en ucuzu bu.

İletişim için:
mail: [email protected]
msn: [email protected]

Edit: topic'te post kasılır, troll'e izin var.
Sosyal ağlarda paylaş

Helcaraxe said:

yoo hiçte yakmaz , öle kullanırım. Kıytırık telefona bişi olsa nolucak. Cana gelceğine mala gelsin.

1000 1500tl lik telefon "kıytırık" olarak nitelendiriliyorsa saygılar zaten.

ayrıca sen "öyle kullanırım" diosan özensizsen bilemem de, ben de eşyasına değer verenlerdenim mesela. o kadar para verip alsam o aleti de alırdım ya da hard case fln.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

ist.'daysan ben alırım
postun yarısı nerelere nasıl satış yapabildiğimle ilgili :D

ama 30 tl gibi küçük bir mebla transferi olacağından, ikimize de uygun bi zaman uygun bi yerde (yani biyere giderken veya dönerken yol üstünde oluyo açılımı :)) yapabiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

çizikten huylananları hiç anlamıyorum ya, adam 2 ay yeni aldığı aletin üstündeki yapışkan korumayı fln çıkartmıyo amele gibi kullanıyo aleti haha.

o harbi ameleymiş ama bu invisible shield iphone için şart
muhattap oldugun yer tek yer ekran, oyununu da ordan oynuyorsun mesajını da ordan yazıyorsun haliyle çizilebiliyor ve en ufacık bi çizik bile boru gibi insanın gözüne batıyor ekrana baktığın için. çok garipsencek birşey yok yani. olay hani aletin güzel temiz görünmesi vırt zırt değil de monitörünün ortasında 1cm lik gözüne batan bir çizik ile kullanmayla falan kıyaslanabilir.

fiyat da çok uygun. ben tomarla aldım dealextreme'den yoksa atlardım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...