Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulda Magic the Gathering oynanan Mekanlar ve turnuvalar

Masticore

Öne çıkan mesajlar

eğer düzenlemesini ve saymasını bitirebilirsem (kafayı yemez isem yada) bu hafta içi 1500 (bin beşyüz)' den fazla renklerine serilerine türlerine göre düzenlenmiş olarak 6-7 yıllık kart koleksiyonumu satmayı planlıyorum gayet ucuz bi fiyata (tahmini 150-200$ arası bişi olacak gibi toplam fiyatı/ genede biraz daha yükselebilir bilmiyorum henüz).

kartların durumları: kısaca yeni gibi. hiç yıpranma yırtılma eskime solma vb yok standart magic kartı kokuları bile duruyor hala :)

5th ed, stronghold, exodus, urza saga, mirage, tempest...vb vb falan.

bu hafta içi (tahmini perşembe/cuma gibi burdan duyurusunu yapıcam umarım).[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 13 Temmuz 2004 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet izmirde devam ediyor İstanbulda İthalatcilar sıçtı bıraktı Oynun içine bakin size anlatiyim hatta hikayesini

Simdi pokemon denen Card oynuyla, Magic i ikisinide wizards of the coast yapiyo

bi ara pokemon firtinasi esiyordu dünyada :). İthalatcinin elinde geldigi gibi bitiyomuş pokemon card lari ve ( wizard firmasiyla anlaşmasi varmiş Cardleri kendinden başka kimse satamiycak türkiyede diye). bir ay sonra Sabah gazetesi Kuponla Pokemon card lari satmaya başladi, İtiraz etmişler olmaz boyle iş diye ama nafile sabah satmiş bile cardlari

İthalatcinin da elinde eski type bissuru pokemon card i kalmiş buda istanbul ithalatcisini kırize soktu

artik ithalatci Büyük mavimi,Gerekli şeyler mi , gereksiz şeylermi bilmiyorum :)

banada Turnuvalar düzenleyen Haluk vardi o anlatmişti Sakli kentliler tanir onu belki
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norak, 13 Temmuz 2004 15:46 tarihinde demiş ki:
eğer düzenlemesini ve saymasını bitirebilirsem (kafayı yemez isem yada) bu hafta içi 1500 (bin beşyüz)' den fazla renklerine serilerine türlerine göre düzenlenmiş olarak 6-7 yıllık kart koleksiyonumu satmayı planlıyorum gayet ucuz bi fiyata (tahmini 150-200$ arası bişi olacak gibi toplam fiyatı/ genede biraz daha yükselebilir bilmiyorum henüz).

kartların durumları: kısaca yeni gibi. hiç yıpranma yırtılma eskime solma vb yok standart magic kartı kokuları bile duruyor hala :)

5th ed, stronghold, exodus, urza saga, mirage, tempest...vb vb falan.

bu hafta içi (tahmini perşembe/cuma gibi burdan duyurusunu yapıcam umarım).

Norak İcq dan msj at konusalim yada sen ver bana suan giremessen

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...