Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 İstanbulda Magic the gathering oynanan Mekan Kaldimi ? extended, Type 1 vb.......... Turnuva yapiliyormu hala[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bizim ev zaman zaman :)[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 nerde sizin ev :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 kadıkoyde de artık bıraktık daha dogrusu sattım sanırım magic devri kapandı...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 magic yalan oldu abi. :([signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 eğer düzenlemesini ve saymasını bitirebilirsem (kafayı yemez isem yada) bu hafta içi 1500 (bin beşyüz)' den fazla renklerine serilerine türlerine göre düzenlenmiş olarak 6-7 yıllık kart koleksiyonumu satmayı planlıyorum gayet ucuz bi fiyata (tahmini 150-200$ arası bişi olacak gibi toplam fiyatı/ genede biraz daha yükselebilir bilmiyorum henüz). kartların durumları: kısaca yeni gibi. hiç yıpranma yırtılma eskime solma vb yok standart magic kartı kokuları bile duruyor hala :) 5th ed, stronghold, exodus, urza saga, mirage, tempest...vb vb falan. bu hafta içi (tahmini perşembe/cuma gibi burdan duyurusunu yapıcam umarım).[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 13 Temmuz 2004 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 hakkatten magic yalan oldu istanbulda.Eskiden sihirde vardı bitti.Şimdi saklı kent de kapanıyor yer yok açıkçası oynamak için.Turnuva için eğer yanlış bilmiyorsam Eylülde olcak bi turnuva.İzmirden arkadaşlar gelecekler.Orda tam gaz devam ediyomuş bak magic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Evet izmirde devam ediyor İstanbulda İthalatcilar sıçtı bıraktı Oynun içine bakin size anlatiyim hatta hikayesini Simdi pokemon denen Card oynuyla, Magic i ikisinide wizards of the coast yapiyo bi ara pokemon firtinasi esiyordu dünyada :). İthalatcinin elinde geldigi gibi bitiyomuş pokemon card lari ve ( wizard firmasiyla anlaşmasi varmiş Cardleri kendinden başka kimse satamiycak türkiyede diye). bir ay sonra Sabah gazetesi Kuponla Pokemon card lari satmaya başladi, İtiraz etmişler olmaz boyle iş diye ama nafile sabah satmiş bile cardlari İthalatcinin da elinde eski type bissuru pokemon card i kalmiş buda istanbul ithalatcisini kırize soktu artik ithalatci Büyük mavimi,Gerekli şeyler mi , gereksiz şeylermi bilmiyorum :) banada Turnuvalar düzenleyen Haluk vardi o anlatmişti Sakli kentliler tanir onu belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Norak, 13 Temmuz 2004 15:46 tarihinde demiş ki: eğer düzenlemesini ve saymasını bitirebilirsem (kafayı yemez isem yada) bu hafta içi 1500 (bin beşyüz)' den fazla renklerine serilerine türlerine göre düzenlenmiş olarak 6-7 yıllık kart koleksiyonumu satmayı planlıyorum gayet ucuz bi fiyata (tahmini 150-200$ arası bişi olacak gibi toplam fiyatı/ genede biraz daha yükselebilir bilmiyorum henüz). kartların durumları: kısaca yeni gibi. hiç yıpranma yırtılma eskime solma vb yok standart magic kartı kokuları bile duruyor hala :) 5th ed, stronghold, exodus, urza saga, mirage, tempest...vb vb falan. bu hafta içi (tahmini perşembe/cuma gibi burdan duyurusunu yapıcam umarım). Norak İcq dan msj at konusalim yada sen ver bana suan giremessen icq:69287929 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar