Zegna Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 windows live yuklu 1 haftadır acılmıyor, sildim tekrar kurdum hep aynı sey. hatada vermiyor. sign in diyorum, o msn logosu donup duruyor ama sigin olmuyor kesinlikle. ne olabilir? yada bunu silip hangi versiyonu yuklemeliyim?
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 google a girip combofix adlı programı indir onu calıstır ve pc ye restart at işlem tamamdır girebilirsin...
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 64 bitte calısmıyormus combofix baska onerisi olan?
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 uyumlulukta calıstır combofix calısır kanımda veya onun türevi bir program bul kesinlikle bu işini çözücek %100 ihtimal
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 win 7 mi bu? bu sorunu yaşayan başkaları da vardı bi çözüm var mıdır bilmem. update edince oluyormuş sanırım vistadan. temiz kurunca olmuyormuş.
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 benzer sorun vardı combofix kurdum bir süre düzeldi şimdi yine sapıttı alet lol.
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Bu msnin dosyaları tuttuğu bir yer vardı appdatanın içinde orayı bir temizlesene ama tamamen kapat öncesinde msni. Sonra msni başlatıp giriş yap de. Biraz uzun sürüyor sanırsam listende çok fazla kişi ekliyse.
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 combofixin kendi sitesinde yaziyor, 64 bitte calismiyormus.. ve isin kotusu combofix gibi iyi bi program yok baska 64 bit icin sanırım
Öne çıkan mesajlar