Zegna Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 windows live yuklu 1 haftadır acılmıyor, sildim tekrar kurdum hep aynı sey. hatada vermiyor. sign in diyorum, o msn logosu donup duruyor ama sigin olmuyor kesinlikle. ne olabilir? yada bunu silip hangi versiyonu yuklemeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 google a girip combofix adlı programı indir onu calıstır ve pc ye restart at işlem tamamdır girebilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 64 bitte calısmıyormus combofix baska onerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 uyumlulukta calıstır combofix calısır kanımda veya onun türevi bir program bul kesinlikle bu işini çözücek %100 ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 win 7 mi bu? bu sorunu yaşayan başkaları da vardı bi çözüm var mıdır bilmem. update edince oluyormuş sanırım vistadan. temiz kurunca olmuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 benzer sorun vardı combofix kurdum bir süre düzeldi şimdi yine sapıttı alet lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Bu msnin dosyaları tuttuğu bir yer vardı appdatanın içinde orayı bir temizlesene ama tamamen kapat öncesinde msni. Sonra msni başlatıp giriş yap de. Biraz uzun sürüyor sanırsam listende çok fazla kişi ekliyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 combofixin kendi sitesinde yaziyor, 64 bitte calismiyormus.. ve isin kotusu combofix gibi iyi bi program yok baska 64 bit icin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar