Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yamuk ve geniş çelik tabanlığım var benim doktor verdi
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 aquila said: NoTwisT said: Ne dedikoducu oldunuz ahali, isteyen takilsin kafasina gore cokta tin. sen gel new yorka, seni chelseaye, gay streete gondericem. Ben gizli gayim babzor, soyleme ulu orta herkese :(
yav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 geçen gün anketimsi konu açmışlar, gördük ki bütün paticik tiki çıktı. sonra bi de burda bikbik konuşuyonuz brah yea.
kitana Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 size bir tip yapayım hemen. eşortman abercrombie gömlek , scarf boyuna hafif kıllar gözükecek. deri ceket damla gözlük ayakkabı bilmiyorum aklıma gelmedi. bu tipten milyonlarca üniversitemde bulunuyor. ama milyonlarca. fabrikadan yolluyorlar gibi hepsi.
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Butun paticik gay aslinda tikilik paravan.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 hala mi tiki lan? 6 sene once lisedeykne varlardi, hala mi ayni muhabbeti yapiyosunuz.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Farinal said: çok nadir giyerim eşofman anca baya bunaldıysam yada yeni yıkandıysam bazen kot giymeye uyuz oluyorum yada uykudan yeni kalktıysam hemen çıkmam gerekiyorsa evden falan yoksa hiç şansı yok eşofman kadar epic bişi yok , sporcu adamsan ne giyeceksin sokağa , idmana giderken takım elbise mi ? sdfds
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yattım ben, birisi reslesin sunum yapcam yarın japonbi herifi anlatıcam naoto fukasawa kalın ayaklarımlan
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 o diilde suan robdesambir var ustumde kan kirmizisi, bi yandanda sarap iciorum, cok artizim lan huyum kurusun.
kitana Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 hayır abi ne alakası var şimdi almancalıkla haha. ama göçmenim
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Alamancıdan gizli gay, gansta, zenci, kalın ayaklı olmaz mı ki? o da insan değil mi?
kitana Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ayek numaram 45 ama ayakkabı 50 gibi duruyor
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 aquila said: DEDEMLER KIRIMDAN UCMUS! geçmiş olsun
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 -alatariel- said: ve adam ölü beyazı. powder =|
Öne çıkan mesajlar