Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 istanbulda da gördüm izmirde de var bahsedeceğim trip. şöyle giyinen erkekler var: dericeket+eşofman altı+bot napıyosunuz hacı siz. yeminle yaktıracaklar bana kendi montumu. lanet lan
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 eşofman altı çizgili adidas ise öldürelim!!
kerim Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 abov geleceğin ananeleri yorumlara gel
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 çok oldsıkulum ben o konuda yav malesef. eşofmanla gezilir mi lan? hadi eşofmanla geziyosun üzerine deri ceket giyme be. dudullu postası gibi. ceyo terlikte giyin altına bari.
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 barnacle said: eşofman altı çizgili adidas ise öldürelim!! Beyaz ustune yesil cizgili onitsuka, fiks. Isin daha kotusu, ayna parlakliginda ruganimsi deri ceket altina olunca ic acisi oluyor bu.
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 dar pantolon giyen herkes dovulmeli, boyle pacalara dogru dapdar filan
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 evet ya ne öle kirk hammet gibi. beyaz nike ayakkabı giyicekler bi de utanmasalar, converse giyiyolar.
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 giysi giyen kadınlar dövülmeli asıl. çıplak gezin lan.
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 80s hipster, 90s lara doğru kayacak bunlar sonra aniden 2020 olacak moda yıl daha 2014 iken, 2020 e gelince de 2000 - 2010 vs, cycle yapıyor böle bu.
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 tepki vermeyin artık şunlara, her seferinde ömrünüzden gün yiyonuz, çok eylenceli aslında böle değişmeleri. ben bi şeyi çekemiyorum, uzatmalı konuşanları, yoksa iyidir trendler. bakın ben 20 yıldır eşofman giyiyorum, 5 yılda bir moda oluyorum.
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 her gün taksime 10 km mesafede şirkete gitsem de neredeyse 1 yıldır taksime adım atmıyorum ve sinirlenmiyorum. belediye çöplüğü orası herşey var.
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 eşofman giyenlere acaip ayar oluyorum. eşofman güneş gözlüğü kirli sakal. ağzını kırasım geliyor. biraz ağır olur lan erkek dediğin eşofmanla sokağa mı çıkılır anca halı sahaya falan gidilir
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 aa kardeşim lan bunlar. kardeşime dalacam bi gün de bakalım ne zaman. en son abi solcu süper bişey dedim. nediyon lan dedim. eşitlik filan süper dedi. azına bi çaktım. eşitlendi o anda
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 insan biyerde rahat olmak istiyor yahu bi tarafları sıkışmasın cepteki eşyalar batmasın istiyor ^^ şalvar muamelesi yaptınız eşofmana
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 farkında olmadan dalmışım bak kardeşime görüyomusun
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 fede kardeşin seni sık sık sabote edicek, pantolon düğmelerin kopacak. "eşofman giyenlere acaip ayar oluyorum. eşofman güneş gözlüğü kirli sakal. ağzını kırasım geliyor. biraz ağır olur lan erkek dediğin eşofmanla sokağa mı çıkılır anca halı sahaya falan gidilir" rahat eşofman
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 boxer daha rahat onla mı çıkalım o zaman? rahatlıkla olmuyor bu işler... eskiden o koca beyaz peruklar çok mu rahattı da millet kafaya taktı 100 sene?
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Farinal verdiğin örnek eşofman giyme isteğimi daha da arttırıyor sadece boxerla dolaşılmaz, hava son derece soğuk, yazın da sırtın yanar gece yoğurt sürersin, ihtiyaç duyduğum fonksiyonların sıralamasına ve toplumda genellikle listenin başına doğru yerleşmiş ihtiyaçlarımı gidermeden de yaşamaya alışmış olduğumdan dolayı, eşofman giyiyorum.
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 çok nadir giyerim eşofman anca baya bunaldıysam yada yeni yıkandıysam bazen kot giymeye uyuz oluyorum yada uykudan yeni kalktıysam hemen çıkmam gerekiyorsa evden falan yoksa hiç şansı yok
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bakkala giderken bitek. fak eşofman. heleki okula öle gelenlere apayrı uyuz oluyorum. anaokul mu lan bu. neden bu kadar katıyım pantolon giyilmesi konusunda acaba lan. küçükken topum eşoRtmancılar derneğine kaçmış olabilir
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 eşofmanla araba kullanmak, eşofmanla çalışmak kadar güzel birsey varmı ya ^^ her türlü eşofman ama altına bot yada üstüne deri ceket giymem sdfasd
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 benim en gicik oldugum tipler su son bir yil her bilkente gittigimde gordugum "umurumda degil, uckurumdan assaga kasimpasa, kalktigim gibi geldim" havalari cok kotuydu. Bole sac bas daginik yataktan kalkmis gibi, baglanmamis ayakkabi (bot olur genelde, yazin bile) bole esofman (ama gotunde yazili olur karilar icin, erkeklerde de gri bole ya adidas ya da hoyas tipi) sakal sac pis ama kizlar full makyajli falan. Ha bi de oglen 3-4 te gorunce bunlari daha da kil oluyordum. belki de hepsinin yaninda sut gibi kizlar var diye kiskanmis ta oluyor olabilirim. AMA OLSUN.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 hep amarigan dizilerinde gorup ozeniyi cibirlar.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Zegna said: dar pantolon giyen herkes dovulmeli, boyle pacalara dogru dapdar filan bizim mahalleye gel bi ara, 2 hafta durmadan adam doveriz senle, rahatlariz.
Öne çıkan mesajlar