Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

teknoloji nereye kadar

karakedi

Öne çıkan mesajlar

arkidiş saolsun dogum günümde wireless ms set almıştı, klavye mouse ayrı ayrı suferler, kullanışlılar vesaire vesaire.

biraz önce mouse imlecim hareketsiz kaldı. gecenin bir köründe bitecekmiş pilleri. evde yarım saattir eski emektar klavye+mouseumu aradım, yeni kurup geldim.

şaka gibi geliyor kulağa, mouse pili bittigi için bilgisayarı kullanamaz durumda olmak :)

bence bi yerden sonra teknoloji ilerlemesin. en azından var oldugunu bilmesek veya kullanmamış olsak daha mutlu olabiliriz sanırım. şimdi bu klavye+mouse ile yazı yazmak bile zor geliyor :P

yada işin iyice mokunu çıkarsınlar, bakınız emote:
*! atom reaktörleri ile çalışan mouse isterim*[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
HTTP_PRECONDITION_FAILED:
The precondition on the request for the URL failed positive evaluation.
Sosyal ağlarda paylaş

benim kablosuz mouse calısmamıstı sınır oldum
ps: cok karamsar olmustu oburu :P[signature][hline]|-_-|
have no fear,vlad is here! -vlad
o zaman geldiimii gazlaa gitsiin..
allah allah deyip geçer genç osman..

[Bu mesaj Apache tarafından 14 Temmuz 2004 02:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
karakedi, 14 Temmuz 2004 02:21 tarihinde demiş ki:
garbage'a falan gitmez bu konu başlıgı sen dert etme.

konu ile ilgisiz mesajlarını sildim.

ahaha lol :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Sosyal ağlarda paylaş

gmta'ınız görüyoruz peki o mouse'u itmek içinde jet motoru fln istermisiniz, sogutmak için napcaksınız bilmiorum artık, aynı zamanda bozulursa fln napicaksiniz? rus maliysa ztn boka battınız yani :)
bu mouse'un pilinin bitmesi en hoş cs oynarken oluyor, delirtiodu walla :)[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 14 Temmuz 2004 02:26 tarihinde demiş ki:ısı enerjisiyle çalışanını yapsalar avucundan tutarken yayılan ısıyla çalışsa ?

öyle değilde hani saatler var salladığında aldığı kinetik enerji ile çalışıyor onlar gibi olsa super olur walla, ama o saatlerin mekanizması mekanik fln nasıl olur bilmiorum ama cidden iyi bi fikir[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı?
Sosyal ağlarda paylaş

Yıllardır emektar A4 Tech mouse'umu kullanıyorum, hani şu kocaman, ele tam oturan, 2 wheel'lı, 4 tuşlu, tuşları ve wheel'ları yeşil olandan. (Model: WWW-11)
Tapıyorum mouse'uma, hastasıyım, gelmiş geçmiş en iyi mouse. Topu ve kablosu da var, ama mucizevi bir şekildekablosu asla diğer kablolarla haşır neşir olup da düğüm olmadı.
Ayrıca içinde bayağı büyük bir boşluk olduğu için fan bilem takılabiliyor. (PCnet'in bir sayısında anlatılıyordu nasıl yapılacağı.)

Ama gel gör ki son 1-2 haftadır artizlik yapmaya başladı. Hiç bir şey yokken kilitleniyor, 1-2 sn sonra geliyor, bazen çıldırıyor sağa sola sıçrıyor, tuşlara bastığımı sanıyor vs vs.
Çok ilginç, başka bir bilgisayara bağladım, sorun yok.
Bilgisayarıma da başka bir mouse bağladım, aa yine sorun yok?

Niye küstüler ki şimdi bunlar? Cevap verin!
Teknolojiye de söyleyin, bir an önce kendine gelsin, insanlığa hizmete devam etsin![signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.

[Bu mesaj Eraq tarafından 14 Temmuz 2004 02:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Titanyum maşalar ve yağı hiç değişmeden 100 yıl çalışabilecek amortisörlerle,Çivi-Cam-Dikenden ve taştan patlamayan,hidrojenle şişirilebilinen lastikler icat olana kadar devam etsin...
Ağırlıklardan düşülsün,nano teknoloji gelişsin...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle diyeyim mumi.
Kutuptaki investigation ekiplerinin (edit burası) jiplerinin lastikleri ısıtıldığında lank diye şişiyor.
Hehe.
Flamethrower'ın ufak cinsiyle şöyle bi ısıtıyorlar LÖP diye şişiyor.
Üstelik eşşek gibi lastikler.[signature][hline]

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 14 Temmuz 2004 02:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...