Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Bu şarkının sözlerini hiçbiryerde bulamadım bilen varmı acaba?[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 benim bildigim oyle bir sarkilari yok (hatta gittim bi discography sitesine baktim orda da her hangi bir albumde oyle bir sarki gozukmuo) o yuzdendir belki sozlerini bulamaman[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Dreams of Sanity'nin var o isimli bi parcasi, ve o grup da ablali vokal, karisiyo olmasin?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Nightwish söylüyor Phantom of the Opera'yı. Onunla karıştırmış olabilir misin?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Zaten Sensible, sözleri aynı o şarkının yani merak etme.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 [CHRISTINE:] In sleep he sang to me In dreams he came That voice which calls to me And speaks my name And do I dream again For now I find The Phantom of the opera is there Inside my mind [PHANTOM:] Sing once again with me Our strange duet My power over you Grows stronger yet And though you turn from me To glance behind The Phantom of the opera is there Inside your mind [CHRISTINE:] Those who have seen your face Draw back in fear I am the mask you wear [PHANTOM:] It's me they hear [TOGETHER:] Your spirit and my voice In one combined The phantom of the opera is there Inside your mind He's there the Phantom of the opera Beware the Phantom of the opera [PHANTOM:] In all your phantasies You always knew That man and mystery [CHRISTINE:] Were both in you [TOGETHER:] And in this labyrinth Where night is blind The phantom of the opera is there Inside your mind [PHANTOM:] Sing my angel of music Thanks to Alexi_Septimus for submitting these lyrics.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Şu Pipe Organ'ın sesi of of of. Dinledikçe ay ay ay.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Allah sizden Razı olsun sözler bunlar! Yanlız bi sorum olucak,ben şimdi yeni theater of tragedy dinlemeye başladığımdan,kazaadan bikaç şarkı indirdim. "Phantom of the opera" diye bir parça vardı,theater of tragedy'nin olarak gözüküyordu orda bayada çok user vardı buna sahip olan ama birisi ismini yanlış yazmış 40 akıllı peşine düşmüş galiba :) Şimdi bu şarkıyı söyleyen nightwish mi oluyor?[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 nightwish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Orjinalinide dinliyor olabilirsin. Belli olmaz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Haydaa :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 phantom of the opera iced earth ve iron maidenında var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Iced earth ve Iron Maiden nası sölüyor yaw kadın vokalsiz iyi olurmu ki[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Yok abi theater of tragedy bu bikaçtane daha indirince anladım bide nightwish ile karşılaştırdım,kesinlikle theater of tragedy[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 dip not: artık leaves eyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Nigthwish ve Theater of Tragedy'nin çaldığı Phantom Of The Opera, orjinal müzikalindeki gibidir. Onun uyarlamasıdır. Fakat Iron Maiden'ın Phantom Of The Opera'sı , bu konuyu ele alır fakat tamamen ayrı bir şarkıdır. Müzik ve söz olarak bir bağlantısı yoktur.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar