Flint_Fireforge Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Ben bu oyunu aldığımda aynı cd key ile aynı makineden başka bir account acip oynayabilecek miyim.Mesela ben bi acc aldım bide abim aldı ikimiz aynı makinede oynayabilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Hayır 2 tane cd-key almanız gerekir[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Younda cd key gibi bişey yok kurarken.. verif. code var oda account alabilmek için. yani bi makinadan 234824 tane kişi girebilr kendi şifresiyle..[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 hem abin hemde sen baska acc almadan tek account ile 4 er tane farkli karakter yaratip ayni serverda oynayabilirsiniz tabiiki farkli zamanlarda. hatta 10 serverda 80 tane farkli karakter yaratabilirsiniz. bu acidan tek cd key ile abin ve sen farkli karakterler yaratarak oyunu oynayabilirsiniz ancak farkli iki makinadan tek cd key ile oyunu oynayamassiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flint_Fireforge Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ben aynı acc istemıom yani ikinci bi acc alsak oda aynı makineden girebilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Şifre ve kullanıcı ismini girdikten sonra (ve tabi oyunu da yükledikten sonra) isterse internet kafede bile oynayabilir. Sorduğun soru yanlış anlaşılmış, login ekranında kullanıcı adı ve şifreyi değiştirerek oynayabilir. Ama aynı zamanda oynamıcaksanız iki accounta gerek yok. Bir serverda 8 karakter yaratabiliyorsunuz ve 13 tane server var. Aynı serverda dörder karakter yaratıp oynayabilirsiniz.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar