Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yahu bunları naısl yapar bi insan muhteşem ya

Lixad

Öne çıkan mesajlar

benim hoşuma gitmedi ayrıca photoshop'a yeni başlayanların çoğunluğunun el attığı bir mevzudur. ilk önce gözleri vahşi gözükecek şekilde renklendirirler sonrada ağzı yüzü kana boyarlar. Bu işi yapmaktan baymayanlarda işte böyle daha değişik "dark art" tadında işlere girerler. Ama sonuçda bence hiç bişey yapmamış olurlar. Ha beğeneni vardır o ayrı.[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

sanat tabiri ile kolaj orda kullanilan teknik, tabi isin icinde photoshop oldugu icin dijital renklendirme pek sinir tanimiyor.

bu tarz'dan hoslaniyorsan asley wood'a da bir bakmani oneririm. photoshop'da kolaj'in en uc noktasidir kendisi.[signature][hline]I wield the darkness itself ! Not mere shadows
Sosyal ağlarda paylaş

boyle kanlı şeyler pek hoşuma gitmiyor,ben daha cok çizgifilm karakterleriyle ilgileniyorum,daha iç açıcı..bu tür resimlerle ilgilenenlerde kaldırabilecek mide olmalı!!ama haklısınız,seveni vardır mutlaka.[signature][hline]Fish are friends, not food!!!
Çizimlerim [Pati Albüm]

[Bu mesaj dory tarafından 11 Temmuz 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hastasıyım.. SPAWN.. "Blood and Shadows" özel sayısı.. Kaç kere okudum bilmiyorum.. bir aralar daha iyi bir çizgi romanın mevcut olmadığını düşünüyordum.. Bu tarz çizimler.. .. haala başucumdaki çekmecede durur.. Gerek hikayesi gerek çizimler.. herneyse.. bir dönemler tapardım.. haala severim bu tarz çizimleri o yüzden..
Tutorial direkt bulamazsın...
"Grunge Brush" lar indir bolca.. "Burn" adlı tool'la uğraş, iyice kavra.. Bu tarz şeyleri incele.. vs..vs..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...