Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 http://lostlibrary.org/galerigoster.asp?id=36 Nasıl bu şekilde çalışılır yani kullandıkları teknik ne biliyormusunuz çok mrk ediyorum ya[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Kullandıkları teknik "ömür tüketme metodu"..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 benim hoşuma gitmedi ayrıca photoshop'a yeni başlayanların çoğunluğunun el attığı bir mevzudur. ilk önce gözleri vahşi gözükecek şekilde renklendirirler sonrada ağzı yüzü kana boyarlar. Bu işi yapmaktan baymayanlarda işte böyle daha değişik "dark art" tadında işlere girerler. Ama sonuçda bence hiç bişey yapmamış olurlar. Ha beğeneni vardır o ayrı.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 spawn ın fanları bu şekilde çizmekten hoşlanırlardı. bence kolaya kaçıp içine etmekten başka bir şey değil.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 sanat tabiri ile kolaj orda kullanilan teknik, tabi isin icinde photoshop oldugu icin dijital renklendirme pek sinir tanimiyor. bu tarz'dan hoslaniyorsan asley wood'a da bir bakmani oneririm. photoshop'da kolaj'in en uc noktasidir kendisi.[signature][hline]I wield the darkness itself ! Not mere shadows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 boyle kanlı şeyler pek hoşuma gitmiyor,ben daha cok çizgifilm karakterleriyle ilgileniyorum,daha iç açıcı..bu tür resimlerle ilgilenenlerde kaldırabilecek mide olmalı!!ama haklısınız,seveni vardır mutlaka.[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] [Bu mesaj dory tarafından 11 Temmuz 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 valla ben beğendim. adam o atmosferi çok iyi yansıtmış ve ayrıntılar çok iyi bence kuruyan yaprak ve ufak simgeler.[signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Bu konuyla ilgili tutorial nerde bulabilirim ? ya da ne diye aratmalıyım ?[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 aşaa yukarı herşey gibi bu tarzın da iyi kullanımı kötü kullanımı var. bu arkadaşımız da kötü diil. ben şahsen bu tarzı tarz olarak oturtmuş ve çok iyi becermiş, hala da benim gözümde lider olan dave mckean efendiyi tavsiye edebilirim.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Bence iğrenç,bu tarz şeyleri sevmememden dolayı olabilir.[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 olay budur baboş:[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 abi niye hiç bi resmim çıkmıyo ya sinir oldum.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Nebuch, 12 Temmuz 2004 13:37 tarihinde demiş ki: abi niye hiç bi resmim çıkmıyo ya sinir oldum. Resmin bulundugu sayfayi img olarak gostermeye calisiyorsun, onun yerine sayfanin icindeki resmin adresini yazicaksin...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 [Bu mesaj Nebuch tarafından 12 Temmuz 2004 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 hakkaten böle tutorialımsı bişi yokmudur bunla ilgili?[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Hastasıyım.. SPAWN.. "Blood and Shadows" özel sayısı.. Kaç kere okudum bilmiyorum.. bir aralar daha iyi bir çizgi romanın mevcut olmadığını düşünüyordum.. Bu tarz çizimler.. .. haala başucumdaki çekmecede durur.. Gerek hikayesi gerek çizimler.. herneyse.. bir dönemler tapardım.. haala severim bu tarz çizimleri o yüzden.. Tutorial direkt bulamazsın... "Grunge Brush" lar indir bolca.. "Burn" adlı tool'la uğraş, iyice kavra.. Bu tarz şeyleri incele.. vs..vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 böyle kasvetli çalışmaları iyi yapıldığı sürece seviyorum.tabii dengeli olmalı, şöyle vahşi şöyle karanlık şöyle çılgın olacak diye kasılmamalı, atmosferik olmalı.kısacası moku çıkmamalı. :D[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar