Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell VINN Windows 7 64bit'te problem

Cin Ruhi

Öne çıkan mesajlar

Bunu kesin olarak söyleyemiyorum çünkü başka yazılımlar vs. etkiliyor olabilir ama Turkcell VINN benim 64 bitlik Windows 7'de yaklaşık bi 10-20 dakikalık bağlantıdan sonra donma yapıyor ve laptopu power'den kapamam gerekiyor. Turkcell'i aradığımda cihazı Windows 7 64 bit için test etmediklerini söylediler.

Benzer problemle karşılaşan arkadaşlar burdan paylaşırsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar Turkcell'in sitesinden yeni yazılımı yükledim. Bağlantı kurduktan 20 dakika sonra Windows'ta kitlenme devam ediyor. Telefonda Turkcell Extra'ya gidip problemi göstermemi istediler. Daha önce böyle bişeyle karşılaşmamışlar. Halen çözüm bulmaya çalışıyorum. En son seçenek heralde 32bit'e dönmek olacak çünkü sözleşme iptali zor gibi. 24 aylık sözleşme imzaladım..

Bilginize..
Sosyal ağlarda paylaş

"Cin Ruhi" said:

Artık Turkcell yeni bi yazılım çıkarana kadar Wmware'e xp pro kurdum. Öyle kullanacam aleti. Yani tam bi çözüm sayılmaz ama şu ana kadar takılma olmadı 20 dakikalık testimde.

Yanlız bridge yaptığım halde windows 7 bağlantıyı almıyor bu normal mi?

abi onun yerine xpmode kursaydın. daha mis olurdu. network ayarını shared nat yapınca girmiyo mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

suraya bi goz at istersen.

Hocam sana nasıl teşekkür edebilirim? =)
Arkadaşlar sorun çözüldü. Wmware 7'nin usb adaptörüyle Windows'un adaptörü çakışıyomuş. Wmware'i kaldırmak ya da tekrar kurarken usb olmadan kurmanız gerekiyor.

Huawei'nin sitesinde elemanın ingilizce açıklaması:

gdeg said:

Thanks a lot! I had the same problem with Huawei E1752 + Win7 home premium 64 bit + VMware player.

I found a workaround: I reinstalled VMware but set "VMware USB arbitration service" to manual start in windows 7. Now both the 3G modem and VMware works, except I don't have USB access in virtual machines, and every time I start a VM it asks if I want to download VMware tools.

This is much better than no VMware or no 3G. The VMs still has internet accesss through the the 3G dongle, via the network bridge to the host.

İyi sörfler..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...