Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Bunu kesin olarak söyleyemiyorum çünkü başka yazılımlar vs. etkiliyor olabilir ama Turkcell VINN benim 64 bitlik Windows 7'de yaklaşık bi 10-20 dakikalık bağlantıdan sonra donma yapıyor ve laptopu power'den kapamam gerekiyor. Turkcell'i aradığımda cihazı Windows 7 64 bit için test etmediklerini söylediler. Benzer problemle karşılaşan arkadaşlar burdan paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 turkcell in sitesinde win 7 icin ayrı yazılım vardı yanlış hatırlamıyorsam. onu mu kullanıyorsun? başka bir tavsiye olarak windows update yap bi de. http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/3Ginternetcihazlari/vinn3Gmodem yazılım kısmında gerekli açıklama mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Sitesine şimdi baktım. Ordaki yazılımı kurdum. Takılma devam ederse burdan yazarım yine.. Ama sitede yazdığına göre de Windows 7 x64'e göre test edilmemiş. Acaba test edilmemiş tam anlamıyla ne demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 çalışıyodur ama herhangi bi hata var mı diye test etmemişlerdir. vista 64 bit destekliyor zaten ordaki. win 7 nin 64 bitini de destekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Koskoca firma , taksimin göbeğinde 40 gün 40 gece 3G show u yapcaklarına , test yapsalarmış biraz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 heriflerin yazılım acaip şuursuz. huwaei midir nedir, o üreticinin programının aynısını kullanıyolar. üretici sitesine gidip üzerinde turkcell logosu olmayan(tüh) daha yeni sürüm bulursanız (muhtemelen vardır) onu deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ürünün kendi de huwaei zaten. sadece üzerine turkcell VINN yazdırıyolar o kadar. dışardan da alıp normal bi şekilde kullanırsın yani gibip VINN almaya gerek yok. belki daha ucuzdur dışardan alsan bu cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Arkadaşlar Turkcell'in sitesinden yeni yazılımı yükledim. Bağlantı kurduktan 20 dakika sonra Windows'ta kitlenme devam ediyor. Telefonda Turkcell Extra'ya gidip problemi göstermemi istediler. Daha önce böyle bişeyle karşılaşmamışlar. Halen çözüm bulmaya çalışıyorum. En son seçenek heralde 32bit'e dönmek olacak çünkü sözleşme iptali zor gibi. 24 aylık sözleşme imzaladım.. Bilginize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 eventviewer a baktın mı? orda belki hata falan yazıyodur nolduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Artık Turkcell yeni bi yazılım çıkarana kadar Wmware'e xp pro kurdum. Öyle kullanacam aleti. Yani tam bi çözüm sayılmaz ama şu ana kadar takılma olmadı 20 dakikalık testimde. Yanlız bridge yaptığım halde windows 7 bağlantıyı almıyor bu normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 suraya bi goz at istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 "Cin Ruhi" said: Artık Turkcell yeni bi yazılım çıkarana kadar Wmware'e xp pro kurdum. Öyle kullanacam aleti. Yani tam bi çözüm sayılmaz ama şu ana kadar takılma olmadı 20 dakikalık testimde. Yanlız bridge yaptığım halde windows 7 bağlantıyı almıyor bu normal mi? abi onun yerine xpmode kursaydın. daha mis olurdu. network ayarını shared nat yapınca girmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Disappear said: suraya bi goz at istersen. Hocam sana nasıl teşekkür edebilirim? =) Arkadaşlar sorun çözüldü. Wmware 7'nin usb adaptörüyle Windows'un adaptörü çakışıyomuş. Wmware'i kaldırmak ya da tekrar kurarken usb olmadan kurmanız gerekiyor. Huawei'nin sitesinde elemanın ingilizce açıklaması: gdeg said: Thanks a lot! I had the same problem with Huawei E1752 + Win7 home premium 64 bit + VMware player. I found a workaround: I reinstalled VMware but set "VMware USB arbitration service" to manual start in windows 7. Now both the 3G modem and VMware works, except I don't have USB access in virtual machines, and every time I start a VM it asks if I want to download VMware tools. This is much better than no VMware or no 3G. The VMs still has internet accesss through the the 3G dongle, via the network bridge to the host. İyi sörfler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar