Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Telefonda mobile olan versiyonu vardı sonra telefon sapıttı restore ettim ama benim güzel kafam önce acc den kaldırmayı unutmuşum. Neyse geçen hafta aradım blizz i yaklaşık 45 dakika theme müziğini dinledikten sonra açtı güzel sesli bayan ve webform doldur dedi kapadı.. Doldurdum işte webform ama bunun cevabı ne zaman gelir artık dönmek istiyorum oyunuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 biraz sans isi o. 1 haftada cevap alani da duydum, 1 gunde de. hesabim ard arda 2 defa hacklenmesinden oturu dondurulmustu, webform'u ilk defa o zaman kullandim. ertesi gun acilmisti hesabim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 webform yerine woweuaccountreview tarzı bi mail var ona mail at benim 2 yıl kadar önce işim düşmüştü 3. mailimden sonra anca 2. attıgıma cevap verebildiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 benim çarı başkası merge etmişmiş. 3 aralıkta webform doldurdum. güzelce, en ince ayrıntısına kadar açıkladım derdimi. bugün mail geldi. şifrenizi yeniledik, sisteminizi tarayın, iyi oyunlar ıvır zıvır deyu. hızlılar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ya bide şey ben acc mi mergelemiştim bayağ önce hep maille gire gire acc name i unuttum. acc name yerinde mailimi yazdım kabul olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 neyse kaldırmışlar no problemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Arkadaslar bilen yada fikri olan varsa birseyi merak ediyorum, 2 farklı Battle.net hesabımı telefonumda ki mobil Authenticator;a baglamam mümkün mü sizce? Suan biri icin sorunsuz kullanmaktayım yeni hesabı tanıtmaya cekindim acıkcası acaba karısıklık olurmu diye, forumlarda bu konu ile ilgili net bir cevap bulamadım acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Esas oglana sormayı unutmusum pardon, cevabımı buldum; Can I apply my Battle.net Mobile Authenticator to more than one account? Yes! You're welcome to associate a single Battle.net Mobile Authenticator to as many accounts as you like. Please remember that you must have the mobile phone with the Battle.net Mobile Authenticator with you to log in to any of these accounts afterwards. Please keep in mind that a single Authenticator will provide secure access to all of the World of Warcraft accounts associated with an individual Battle.net account. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 evet zaten telefondaki help kısmında bile yazıyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar