fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 genç arkadaşlar kendilerine örnek olarak tuna kiremitçi ve ahmet altanı seçmişler. burdan onlara iki çift laf etmek isterdim ama değmezler. yapmayın olm lan. lütfen. ne kadar iğrenç bişey. gene de tutamadım ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ahmet altan'ın artık ideoloji kalkanı var. adama laf edince çunku son orgokonocoson ohohohoh diyolar. gerçekten boş bi insan oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ahmet altanın romantik kişiliğine laf ediyorum ben. politik kişiliğiyle ilgilenmiyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 İhsan Oktay Onar var bu ülkede, heheyt. Çok az kişi farkında, neden bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 İhsan Oktay Anar <3 Adamın dünyada eşi benzeri yok; tarihsel fantastik bilim-kurgu yazıyor. Var mı la böylesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 onlar prim yapıyo, hatun nerde erkekler orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Kadınlar, Gemiler, Otomobiller Erol Mütercimler abi bir bu bir de sunay akın varken hani altan kim kiremitçi kim? ki erol mütercimler edebiyatçı değil stratejist ama altandan da kiremitçiden de çok daha iyi yazıyor yazdığında hani edebiyatçılık da bir yetenekdir herkesin ağzı laf yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 la ne var bu tuna kiremitçide yalnız ben bi tek vatan'daki köşesini okuyorum henüz hiç bi kitabını okumadım siz okudunuz mu? nassı yazıyo böyle stephen meyer gibi mi ki nedir bi örnek koyun bari dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yav said: İhsan Oktay Anar <3 Adamın dünyada eşi benzeri yok; tarihsel fantastik bilim-kurgu yazıyor. Var mı la böylesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yav said: la ne var bu tuna kiremitçide yalnız ben bi tek vatan'daki köşesini okuyorum henüz hiç bi kitabını okumadım siz okudunuz mu? nassı yazıyo böyle stephen meyer gibi mi ki nedir bi örnek koyun bari dsf pek bir farkı yok zaten çoğu yazısı vatandaki köşesinden toplama galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 İhsan hoca yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 tri viri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yav said: la ne var bu tuna kiremitçide yalnız ben bi tek vatan'daki köşesini okuyorum henüz hiç bi kitabını okumadım siz okudunuz mu? nassı yazıyo böyle stephen meyer gibi mi ki nedir bi örnek koyun bari dsf son kitabı hariç tüm kitaplarını okudum ben ama baya oldu lisede falandım. basit olaylar çok kurgusal mükemmel kitaplar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar