shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 korsan olarak satılıyo akmarın arka girişinin o civarda. stand açan bi adam var o nerdeyse tüm metal albumlerini fln satıo. 2 tane slow şarkısı var ki limp bizkitimsi olmuş hiç beğenmedim ama dierleri hoşuma gitti.[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 hehe tmm yarıun alırım bu arada newbie den azman olmusun şapşal[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 uzun saçlı sakallı küpeli adamı mı diosn? hani mp3 filanda satıo?[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 limp bizkit böle bi albüm yapsın NY şapkası alıp onla gezicem lol albümü bayadır dinliyorum hit şarkı potansiyeli az olmasına rağmen acaip dinlenileybıl bi albüm ritim ve baterisel ahenk yakalanmış çoğu şarkıda.[signature][hline]15...14...13....................3...2...1...Yanıtla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 İlk dinledigim 3-4 gün bu topicdede yazdıgım gibi begenmedım. Hatta hala Iowa ve Slipknot albumlerıne gore begendıgımı soylıyemem ama sureklı dınledıkce ozellıkle *Opium of the people *Vermilion *Before I forget gibi şarkıların guzel olduguna kanaat getırdım :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 the blister exits, bi bunu dene ama baya bi dinle, çok beyin ee şey anla artık hehe beyin hmm buldum beyin rahatsız edio :P.ama çok güzel şarkı bakalım sevicen mi.[signature][hline]15...14...13....................3...2...1...Yanıtla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bu arada ekliyeyim bu albümün üstünde "parental advisory.." etiketi yok.bi çok insan bunu kötü yorumladı ancak bence iyi bişey, derdini anlatabildikten sonra seçtiğin yolun kulağa hoş gelmesi yeterli.[signature][hline]15...14...13....................3...2...1...Yanıtla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Blister'da var. Full album var yani Bitorrentden çekmıstım. Blister Exist'deki davullar mukemmel. Parental Advisory olayı ilgimi çekti. Yani ilginç diyebilirim sadece.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 böyle hasta bi albüm olamaz, günlerdir durmadan dinliyorum.evde minibüste arabada derste birkaç saat sonra başım ağrıyor ama o bile dinlememe engel olamıyor. dinlemeyi bıraktığım anlarda bile kafamda çınlıo riffler, sözler.. sanırım horibıl bi maggot oldum.[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar