BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Bi arkadaşımla konustugumda Full Albumu Emule ile indirdigini soyledı Albumun hepsını dınlemıs. Super oldugunu soyluyor. Guzel olan bı kac sarkı ısmı daha; -the opium of the people -the blister exist 2 akustik şarkı ve çok sert şarkılar mevcutmuş. Yarın çıkıyor album official olarak.[signature][hline] The Truth is out There
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 o kosner dediğinizin adı disasterpieces oluyor şubat 2002 de london arenada verdiler 2,5 senelik olay yane :) dvdsini var bende de[signature][hline]bornozlu canavar
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ee biliorm ... bu arada albümü bizim sınıftan bi çocuk geçen hafta indrmişti hala çekçek bana sözde artk umudu kesm haha[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 bu arada favori parçam three mil son slbümden daha 5 şarkı dinledm ama o yani :) hatta indrdm live çıktı pes dedim üstüne bismillah daha[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 duality hala bi adım önde benim için
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 bugün resmen çıktı di mi ısmarlamalı gelmez çünkü tr ye[signature][hline]bornozlu canavar
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0001NBMBC/qid=1085485771/sr=1-1/ref=sr_1_11_1/202-0931765-7163835[signature][hline]bornozlu canavar
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Resmen cıktı bugun evet. Deamon ısmarladınmı sen?[signature][hline] The Truth is out There
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Bu arada kapak nası olmus?[signature][hline] The Truth is out There
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 bence kapak güzel ama daha iyi olabilirdi
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ısmarlamadım çok borcum var kredi kartına 5 6 güne ödicem param anca yetio sonra işallah[signature][hline]bornozlu canavar
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Bittorent, Suprnova.org'da buldum albumu. Cekmeye calısıyorum.[signature][hline] The Truth is out There
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 bende welcome three nil duality pulse of the maggotve bişey daha war solo atıo mick le james koptm[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 bu arada tr ye de öle bi gelirki sanki afrikada yaşıorz gelmez filan diosnz yuh yani araştrn biraz .. ![signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 kardeşim walla ben iowa ve slipknot ı aldıgımda vaktinde tr de slipknot dan ahberi olan yoktu zaten roadrunner records da türkiye ile alakası bir şirket deil pek nuclear blast en babasıdır avrupada çıktıgı gün türkiyede de oluyo. sanmıorum geleceğini.şimdiye kadar hiçbiri gelmedi[signature][hline]bornozlu canavar
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 gelmesi için tek engel o değil , organizasyon işleri zor türkiyede yeni yeni oturuyor daha bir sürü neden yazılabilir :D albümü en rahat soulseek den çekersiniz albüm adını aratın çıkıyor hepsi zaten
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Wala ben newbie oldugum ıcın o konularda yani bi tek bitorennten album ındırebılıyorum birde kazaa kullanıyorum sarkılar clıpler ıcın. Onun dısında bılmıyorum baska prog. Soulseek'i nerden edinebilirim birde nasıl kullanılıyor arcane belirtirsen sevirim. Bitorrent gıcık etti beni, Download hızım 12kb'lerden 1-2kb'ye kadar düştü acaip sinir oldum. Birde Net iletişimimi kesiyo prog garip bi şekilde.[signature][hline] The Truth is out There
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 sony müzik en hızlısı bide şöle diim artk öle deil gidersn akmar'a alırsn albümünü... in flames gelleli baya oldu yeni çıkan albüm sözde öle düşün...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 in flames = nuclear blast iddiaya girerim akmara faln gelmicek albüm gelmez de alakası yok şirketin nuclear blast türkiye de en çok aorjinal albüm satan firmalardan biri bu tür grupalrı barındıranlar arasında[signature][hline]bornozlu canavar
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 nedenini biliomsn? çünkü atlantis zihni filan ordan getirio cd leri ilk sora century media alman şirketlerinden getirtilio ilk[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 diorum işte abi bence gelmez slipknot[signature][hline]bornozlu canavar
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 gelir gelr merak etme seeenn artk eskisi gibi deil :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ben aldım çok güzel bi album. kadıköyde var ama orjinal alamadım[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Ehue kadı köye gelmiş diyo adam Siz var yok diyonuz hala :)[signature][hline] The Truth is out There
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 biz orjinalinden bahsediorz[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Öne çıkan mesajlar