arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 slipknot ın ünlü olması albümle bağdaşmayan birşey çünkü ozzfest de ünlü oldular, slipknot albümünden klip te sonra çekildi ki wait and bleed e piyasaya ulaşma çabası demek saçma olur left behind gibi bir klip dururken slipknot ın herşeyi selftitled albümüdür, festivallerin kapsını açan, insanları gruba hasta yapan da o albümdür.o albümdeki yeri gelince psikopatlaşan, nefretle harmanlanmış sözlerdir, herşeyidir. deamon bence sen piyasa bilmemneyle feci kafayı bozmuşsun, şahsen slipknot ı artık ne kadar coşturduğuyla ölçüyorum, sana da öyle yapmanı tavsiye ederim daha çok zevk alırsın dinlediğin müzikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Şahsen "Slipknot" Albumu cok daha iyi bir album bence. Benim icin unutulmaz sarkıların basında gelen Spit It Out gibi bir şarkı var ve bu sarkı slipknotun en gaz sarkılarındandır. Bunun yanı sıra: Surfacing-Eyeless-Purity-SIC-Wait And Bleed-No Life gibi hastası oldugum şarkılar var. Iowa'da begendıgım bu kadar şarkı yok açıkcası.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 hmm forumda topu topu 4 slipknot hastası var :D 2 si iowacı 2 si slipknotçı eşit dağılmış :) bence bu farklılık kesinlikle dinleme süreçlerinin farklılığından oluşuyor, değişik zamanlarda başladıysak değişik akımları yakalamış olabiliriz ki eğer böyleyse birbirimizi anlamamız imkansız. kısacası slipknot iowa yı döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ben iowacı deilim :) slipknot albümüne piyasa demedim amatör ruhu daha bi içinde dedim sadece ünlü eden albüm dediğin ünlü olam çabası içindeykenki albüm demedim hmm hangisi sewersin deseniz bilmem walla 2si de eşit gelir iowa çok stüdyo işi çok boku çıkmış hali işin slipknot tam garajdan çıkma nefret albümü. yorum sizin[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Eheh Bencede döver :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Deamon abi zaten güzel olan tarafıda o Slipknot albumunun. Adamlar daha bi nefret dolu daha bi haretkli patırtılı gürültülü yapmışlar. Daha gaz bi album Iowaya göre. Şarkılarda bu dogrultuda güzel olmuş.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 mick 2nizi de döwer walla :)[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 abi bölmiim tartışmanızı da şu duality we spit it out şarkılarını demin indirip bi bakim dedim daha önceden hiç slipknot weya hiçbi hardcore grubu dinlememiştim. sandığımdan da kötü çıktı ya hızlı we kesik ritmlerden başka bişe yok şarkılarda. deamon o malmsteenwari soloyu bi dinlemek istiorum hangi şarkıydı? pulse of maggot şarkı ismi mi album mü?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Spit It Out kadar gaz şarkı dinlemedim ben daha, tabi ilk kez dinledigin ıcın begenmemen normal ama yabana atılcak sarkı degıl o.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 albüm kaydıo güzel diel spit it out un disasterpieces de çaldıkalrı tek keliem ile ifade edilebilir muhteşem bi de en ilgin çolay liberate dir albümde gene güzel diel oakdar dvd de aşmış[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Spit'in klibinin hastasyım ya acaip komedi. Böyle başlarken Joey çocuk bisikletinde sürmeye çalışıyo ahah.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 o klip the Shining filminin uyarlamasi degilmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 grubu ünlü yaptı die o albüm ii olamaz yani hayranlar hep daha iisini bekler ama inanın iowadan iisi anca onun gibi bi albüm olr ötesi olamaz... sert sevmekte war olayın içinde bence iowa çok daha sert bi albüm slipknota göre[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Iowa'da surfacing kadar nefret dolu gaz bi şarkı varmı? Bi People=Shit benziyıo ama oda okdar ii degıl bence. Yada SIC kadar deli bi şarkı.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bence sen sözleri okumamısın sarkıalrın isimlerine bakıosun[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 İsimlerine niye bakayım, elbette sözlerinide biliyorum Hatta Surfacing; Running out of ways to run I can't see, I can't be Over and over and under my skin All this attention is doing me in Fuck it all! Fuck this world! Fuck everything that you stand for! Don't belong! Don't exist! Don't give a shit! Don't ever judge me! Picking through the parts exposed Taking shape, taking shag Over and over and under my skin All this momentum is doing me in! You got all my love, livin' in your own hate Drippin' hole man, hard step, no fate Showin' you nothing, but I ain't holdin' back Every damn word I say is a sneak attack When I get my hands on you Ain't a fucking thing you can do Get this cuz you're never gonna get me I am the very disease you pretend to be I am the push that makes you move Odamda asılı olan sürüyle şarkı sözlerinin arasındadır. Bu arada Yazın kaldıgım yerde yanıma slipknot cdlerimden sadece Iowayı almıştım, her gün paso arka arkaya dinleye dinleye çok sıkıldım artık ondanda olabilir. Slipknot albumu daha bı hosuma gıdıyo yanı.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 grubun ztn en nefretle söledii şarkı surfacing ona lafı olamaz kimsenn :) ama ses sınırlarını zorlama iowadr yani heretic deki disasterpeace deki twinlerde hiç bi şarkıda yok[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Elbette Iowa'dada çok super şarkılar var Hastasıyım bende Disasterpiece'de "555 to the 666" Diye bagırısının çok guzel sarkı. ama diyorum ki hani slipknot albumu daha bı hosuma gıdıoo :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 boşa dönüo bu muhabbet abi hepsi güzel ben şu gün siz bana sorana kadar aklımdna bike geöirmemiştim iowa ve slipknot ı ayırmayı[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 İyiki tür tartışmasına girmedik ben ona seviniyorum :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Ordu geri döndü[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Draven tribute gibi birşey o :D Spit it out albüm ilk çıktığında en çok dinlediğim şarkıydı hatta başını söylemeyi bi türlü beceremiyordum bi süre kastım sonra söylebildim (aman ne önemli hehe ne biliim boşmuşum kasmışım işte sevioz naapalım) bence SIC slipknot ın en gaz parçasıdır.vallahi , çok gazdır. :P only one vardır mesela baya sinirli söylenen, surfacing kadar agresif genç imajı çizmese de iyidir :) duality slipknot dinlemeye başlamak için uygun değil bence, spit it out, wait and bleed bu ayarda şeyler daha iyi olacak malmsteen vari birşey arıyorsan zaten slipknot dinleme :D metalin doruğunu görmek istersen dinleyebilirsin, sertlik limitine baya yakındır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ok. anladım şimdi sazanlama olduk galba :) [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 17 Mayıs 2004 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 mr.bomb a hitaben yazmıştım o kısımı, bkz: önceki sayfalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 if you 555 than I 666 olmicakmı o :) disasterpeace i izlednz umarmki... hala hergün izliorm... bide dvd sini alabilsem vcd acısından kurtlsam[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar