Desolator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 arkadaşlar bu juno ile iyi güzel bazı yenilikler, itemler weaponlar dungeonlar fln geldi ama benim en çok dikkatimi çeken ve en sini olduğum olay tank olayı.. artık olmuyor.. yaratık ona en son kim vurursa ona vuruyor... acayip sinir oldum... sizce nasıl omuş???[signature][hline]Web: www.desolator.tk Mail: [email protected] ICQ: 69316931 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Güzel olmus bede dun gece elder wıllowlara gıttım malum tanklar ıcın en ıyı yerlerden bırısı ana o ne alayı agresıf ne olur fılan oldum ama ıyı olmus neydı oncenden ole bakıosun adamın arkasında 100 tane elder wıllow benım exp gıdıor benım hakkım onlar :P[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 51/37 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imansiz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bu sayede artık kendi hakkımızla lvl atlicaz bencede iyi olmuş :D[signature][hline]Swordman 5x/3x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Yooo yok öyle bişi:D. Ben gayet güzel tanklıyorum kaç gündür.[signature][hline]I can't remember anything Can't tell if this is true or dream Deep down inside i feel to scream This terrible silence stops with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar