Xuedwinq Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Selam arkadaslar, Ragnarok online baslayı yaklasık 3 gun oldu.15 gunluk sure bıttıgınde bu oyuna devam etırmeye dusunuyorum.O yuzden bana bu oyunda yardım edecek arkadaslar arıyorum.Bana icq veya mailden(msn msg) ulasırsanız sevinirim. mail:[email protected] icq:945141 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xuedwinq Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Su an karakterım Level 11/Job Skıll de 9 yanı artık meslek secebılıyorum ama nerden ve nasıl sececegımı bılmıyorum.yardım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xuedwinq Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Arkadaslar diger bir sorumda 15 gunluk surem bıttıkten sonra credı kartına nasıl gecıcem ? Veya dıyelım 16. gunde credı kartına gectım yanı 1 sure gecıkme ıle o zaman ben accaunt ıle char sılınır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 15 günlük süre bittiğinde acc kapanır parasını ödersen tekrar açılır. Hangi mesleği seçtin onları falan söle ben sana yardımcı olurum daha sınav yapacaklar seni :) icq: 147852833 burdan ulaş bana yardımcı olurum sana[signature][hline]HaD£S® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xuedwinq Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Icq 'unu verdıgın ıcın cok sagol r.o da pek yardım eden kısı yok Uo ya ragmen.Su an ben swordman oldum .Base Lv 15 Job Lv 'de 10 Str 17+1 Agi 10 Vit 10+1 Int 5 Dex 10+1 Luk ' da 6.Yanı kafama gore vedım yanlıs yaptıgımı bılıyorum ama nasıl duzeltebılırım eger duzeltemezsen yenıden mı baslıyım?Cunkı Knıght olmak ısıtıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xuedwinq Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Ayrıca 15 gunluk surem bıtıgı zaman acc kapandık sonra bır daha acılınca karakterım sılınmıyor dımı bastan baslamam gerek kalmasın yoksa :) said: Hadescik, 10 Temmuz 2004 10:41 tarihinde demiş ki: 15 günlük süre bittiğinde acc kapanır parasını ödersen tekrar açılır. Hangi mesleği seçtin onları falan söle ben sana yardımcı olurum daha sınav yapacaklar seni :) icq: 147852833 burdan ulaş bana yardımcı olurum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 para vermezsen 180 gun boyunca charın veritabanında saklanıyor sonra sılınıyor .=)[signature][hline]Ragnarok<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 51/37 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Alınma ama bence o charı sil, çünkü bu oyunda verdiğin her bir stat ve skill çok değerli sana tavsiyem inglizcen var bu sitenin; ro.nitro7.com forumlarına gir ve mesleğinle ilgili kısımları oku ordan anlarsın mantını az çok.[signature][hline]I can't remember anything Can't tell if this is true or dream Deep down inside i feel to scream This terrible silence stops with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar