Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

R.o. !

Xuedwinq

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaslar,

Ragnarok online baslayı yaklasık 3 gun oldu.15 gunluk sure bıttıgınde bu oyuna devam etırmeye dusunuyorum.O yuzden bana bu oyunda yardım edecek arkadaslar arıyorum.Bana icq veya mailden(msn msg) ulasırsanız sevinirim.
mail:[email protected]
Mesaj tarihi:
Arkadaslar diger bir sorumda 15 gunluk surem bıttıkten sonra credı kartına nasıl gecıcem ? Veya dıyelım 16. gunde credı kartına gectım yanı 1 sure gecıkme ıle o zaman ben accaunt ıle char sılınır mı ?
Mesaj tarihi:
15 günlük süre bittiğinde acc kapanır parasını ödersen tekrar açılır. Hangi mesleği seçtin onları falan söle ben sana yardımcı olurum daha sınav yapacaklar seni :) icq: 147852833 burdan ulaş bana yardımcı olurum sana[signature][hline]HaD£S®
Mesaj tarihi:
Icq 'unu verdıgın ıcın cok sagol r.o da pek yardım eden kısı yok Uo ya ragmen.Su an ben swordman oldum .Base Lv 15 Job Lv 'de 10 Str 17+1 Agi 10 Vit 10+1 Int 5 Dex 10+1 Luk ' da 6.Yanı kafama gore vedım yanlıs yaptıgımı bılıyorum ama nasıl duzeltebılırım eger duzeltemezsen yenıden mı baslıyım?Cunkı Knıght olmak ısıtıyorum.
Mesaj tarihi:
Ayrıca 15 gunluk surem bıtıgı zaman acc kapandık sonra bır daha acılınca karakterım sılınmıyor dımı bastan baslamam gerek kalmasın yoksa :)

said:
Hadescik, 10 Temmuz 2004 10:41 tarihinde demiş ki:
15 günlük süre bittiğinde acc kapanır parasını ödersen tekrar açılır. Hangi mesleği seçtin onları falan söle ben sana yardımcı olurum daha sınav yapacaklar seni :) icq: 147852833 burdan ulaş bana yardımcı olurum sana
Mesaj tarihi:
para vermezsen 180 gun boyunca charın veritabanında saklanıyor sonra sılınıyor .=)[signature][hline]Ragnarok<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman
LvL 51/37 Thief <=>Shindei-TR
Lag Sux Türk Telekom Rox T.T
Mesaj tarihi:
Alınma ama bence o charı sil, çünkü bu oyunda verdiğin her bir stat ve skill çok değerli sana tavsiyem inglizcen var bu sitenin;
ro.nitro7.com forumlarına gir ve mesleğinle ilgili kısımları oku ordan anlarsın mantını az çok.[signature][hline]I can't remember anything
Can't tell if this is true or dream
Deep down inside i feel to scream
This terrible silence stops with me
  • Yeni Oluştur...