gecko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 vizyona giriyorum yeşil oluyo, garbage a giriyom turuncu oluyo bazı bölümler böyle bazıları değil niye yav. yeşili ayarladım halbuki. ana sayfa da turuncu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ctrl f5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 of faila gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 FromTheHell said: ctrl f5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 FromTheHell said: ctrl f5 allah tuttuğunu altın etsin not : tuvalete dahil değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 dostum allah tuttugunu altın etsin çok kötü bişey yanlız resmen beddua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 niye abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 2 versiyonu vardı bu olayın biri türk hikayelerinde biri de ortaçağ avrupası hikayelerinde de simdi bulamadım internetten ama olay buna benziyodu (netten buldum) yıllar önce atv'de, bir-iki yıl önce de trt'de yayınlanmış bir alaaddin'in sihirli lambası adlı çizgi film vardı. onun bir bölümünde alaaddin'in papağanı mı yoksa maymunu mu gözünü para hırsı bürüdüğünden "tuttuğum altın olsun" dileğinde bulunmuştu. saatler sonra çok acıkmış ama her dokunduğu altına döndüğü için birşey yiyememişti de pişman olmuştu. sonra cine ve alaaddin'e yalvarmıştı bozun bu büyüyü diye. yaa, işte böyle!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 abi o zaman bi tane uşak tutsun onlar yedirsin çok mu zor herifin her dokunduğu altın oluyo zaten dünyayı götürür herif valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kukileri silcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 gecko said: abi o zaman bi tane uşak tutsun onlar yedirsin çok mu zor herifin her dokunduğu altın oluyo zaten dünyayı götürür herif valla enflasyon hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 o zaman arap altını bol bulunca haçlının tepesine dökermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kaynar yağ yerine altın mis gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 peki memeyi tutsun diye de adam mı tutucaksın dostum ha? sorarım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 karı tutulabilir gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 et ete değecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 yeşil cami rengi turuncu ak parti, inaf with diz nansens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar